Galatasaray'dan tarihi transfer operasyonu! 33 yıl sonra ilk kez...

Galatasaray'dan tarihi transfer operasyonu! 33 yıl sonra ilk kez...

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, tarihi transfer operasyonunda kolları sıvadı. Aslan, 33 yıl sonra bir ilke imza atmak için çalışmalara başladı.

Pazar akşamı deplasmanda konuk olduğu Trabzonspor'u 1-5 mağlup ederek ezeli rakibini bozguna uğratan Trabzonspor, tarihi transfer operasyonu için kolları sıvadı. Aslan, transferde 33 yıl aradan sonra bir ilke imza atmak için çalışmalara başladı.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde tüm kulvarlarda şampiyonluk yaşamayı hedefleyen Galatasaray, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sezon başından bu yana orta saha oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan sarı-kırmızılı ekip, bu pozisyona takviye yapma kararı aldı.

Orta saha takviyesi için gözünü İngiltere'ye diken Galatasaray, tarihi transfer operasyonu için düğmeye bastı.

A Spor'un haberine göre; Aslan, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brighton formasını terleten Jakub Moder'i transfer listesine aldı.

2025 yılına kadar kontratı bulunan Polonyalı futbolcu, bu sezon 8 maçta görev alırken yalnızca 198 dakika sahada kaldı. 24 yaşındaki orta saha oyuncusunun güncel piyasa değerinin 10 milyon euro olduğu öğrenildi.Jakub Moder - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Polonyalı yıldızın yedek kulübesine mahkum olması nedeniyle İngiliz ekibinden ayrılmak istediği ileri sürüldü. 24 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'a imza atması halinde 33 yıl aradan sonra Galatasaray'a transfer olan ilk Polonyalı futbolcu olacak.

Sarı-kırmızılı ekibe son olarak 1991 yılının yaz transfer döneminde Marek Godlewski transfer olmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN