Galatasaray'ı tek başına şampiyon yapacak yıldız Premier Lig'e gidiyor hem de 650 M.€'luk kulübe

Galatasaray'ı tek başına şampiyon yapacak yıldız Premier Lig'e gidiyor hem de 650 M.€'luk kulübe

Galatasaray'da oynadığı futbolla parmak ısırtan, adı sık sık Alman kulüpleriyle anılan yıldız oyuncunun Aston Villa tarafından istendiği öğrenildi. İşte son oynanan Alanyaspor maçında şov yapan 23 yaşındaki kanat forvetin transferinde yaşanan sıcak gelişmeler...

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın yıldızı Barış Alper Yılmaz'ın bu sezon gösterdiği performans Avrupa ekiplerinin dikkatini çekti. Sarı-kırmızılıların sözleşmesini uzattığı Barış Alper Yılmaz'a son olarak Premier Lig ekibinin ilgi duyduğu aktarıldı.

FRANKFURT VE LAZİO BARIŞ ALPER YILMAZ'I İSTİYOR

Avrupa'dan çok sayıda talibi bulunan Barış Alper Yılmaz için Galatasaray'ın talep ettiği bonservis bedelinin belli olduğu kaydedildi. Sabah'ın haberine göre; Eintracht Frankfurt ve Lazio'nun ilgilendiği Barış Alper Yılmaz'a Aston Villa'nın da talip olduğu öğrenildi.

ZANİOLO GERİ DÖNÜYOR

Galatasaray'dan Nicolo Zaniolo'yu kiralık olarak kadrosunda bulunduran Aston Villa'nın satın alma opsiyonunu kullanmama kararı aldığı aktarıldı. Aston Villa'nın Nicolo Zaniolo'nun yerine Barış Alper Yılmaz'a ilgi duymaya başladığı belirtildi.

gld1cpdxwaaumme.jpg

23 yaşındaki yıldızın transferi için sezon sonunda Galatasaray ile pazarlıklara başlanacağı kaydedildi. Sarı-kırmızılı idarecilerin Barış Alper Yılmaz için en az 20 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği vurgulandı.

Barış Alper Yılmaz bu sezon Galatasaray'da 49 karşılaşmada forma şansı buldu. 23 yaşındaki kanat oyuncusu bu müsabakalarda 6 kez rakip fileleri havalandırdı. Barış Alper Yılmaz, takım arkadaşlarına ise 9 asist yaptı.

glreubkxcaewoqk.jpg

Barış Alper Yılmaz'ın Galatasaray ile olan sözleşmesi kısa süre önce uzatıldı. 23 yaşındaki kanat oyuncusunun güncel piyasa değeri 13 milyon euro.

Rize Özel İdare altyapısında futbola başlayan Barış Alper Yılmaz daha sonra Ankara Demirspor ve Ankara Keçiörengücü'nde oynadı. Galatasaray, 2021-2022 sezonu başında Fatih Terim'in isteğiyle genç oyuncuyu renklerine bağladı.

glhnap1xeaaynt1.jpg

Barış Alper Yılmaz, A Milli Futbol Takımı'nda 13 karşılaşmada süre aldı. 23 yaşındaki kanat oyuncusu bu mücadelelerde 1 gol attı.

EVREN TURHAN'DAN BARIŞ ALPER İSTİHBARATI

Premier Lig'de Şampiyonlar Ligi potasında olan Aston Villa daha önce Fenerbahçe'nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu'na da talip olmuştu. Premier Lig kulübünde Sportif Direktörlük yapan Monchi, Sevilla döneminde Galatasaray'dan Marcao'yu transfer etmiş, daha sonra Nelsson'u istemişti. Barış Alper hakkında BTV kanalında açıklamalarda bulunan Evren Turhan yıldız futbolcu için 'Almanya'dan tam 8 kulüp onu takip ediyor' ifadelerini kullanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN