Aslan'ın eski golcüsü Diagne Galatasaray'ın yıldızı Icardi'yi yerden yere vurdu! Olay açıklamalar

Aslan'ın eski golcüsü Diagne Galatasaray'ın yıldızı Icardi'yi yerden yere vurdu! Olay açıklamalar

Yaz transfer döneminde Galatasaray'dan ayrılarak Karagümrük'e transfer olan golcü futbolcu Diagne, sarı-kırmızılı ekibin Arjantinli dünya yıldızı Icardi'yi eleştiri yağmuruna tuttu. Golcü futbolcu ayrıca, 2019 kış transfer döneminde Galatasaray'a imza atmadan önce bir başka büyük takımla görüştüğünü ve hatta sağlık kontrolünden bile geçtiğini açıkladı.

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Galatasaray'dan ayrılarak İtalyan teknik adam Andrea Pirlo yönetimindeki Fatih Karagümrük'e transfer olan Senegalli golcü Mbaye Diagne, sarı-kırmızılı ekibin Arjantinli dünya yıldızı Icardi'yi eleştiri yağmuruna tuttu.

Sezon başında "İyi bir orta saha alınabilir, bununla ilgili bir şey söylemem ancak forvet hattı için Mohamed olsun, Gomis olsun, ben olayım iyi forvetleriz ve başkasının alınmasına gerek olmadığını düşünüyorum. Türkiye'deki en iyi forvetin kendim olduğunu düşünüyorum.Bize sadece kanatlardan olsun, orta sahadan olsun topu aktarabilecek oyunculara ihtiyacımız var" açıklamasıyla dikkatleri üzerine çeken ve bu açıklamadan kısa süre sonra sarı-kırmızılı ekiple sözleşmesini karşılıklı olarak feshederek Karamgümrük'e imza atan tecrübeli golcü Diagne, Icardi'ye yüklendi.

"ÇOK SEÇENEĞİM VARDI"

Fanatik gazetesinden Necati Albayrak'ın sorularını yanıtlayan Diagne, Galatasaray'dan ayrılık sürecini hakkında "Sezona Galatasaray'da başlamıştım. Hazırlık sürecinde bile ayrılık adına bazı görüşmeler oldu. O sırada çok seçeneğim vardı. Karagümrük de bunlardan biriydi. Elbette güzel hikâyesi olan bir kulüp. Başında Pirlo gibi bir teknik adam olması, İstanbul'da olması benim için önemli faktörlerdi. Doğru bir seçim yaptığımı düşünüyorum. 7 gol attım ama daha fazlasını atabilirdim. Çünkü ilk yarıda 20 gol attığım sezonlar da oldu geçmişte. Daha fazlasını da atabilirdim, buna inanıyorum. Ancak yeni toplanan bir takımız. Bu yüzden uyum sürecimiz biraz uzadı. Yine de iyi bir durumdayız" açıklamasında bulundu.

"GALATASARAY'A İMZA ATMADAN ÖNCE BAŞKA BİR TAKIMA İMZ ATIYORDUM"

2019 kış transfer döneminde Galatasaray'a imza atmadan önce bir başka büyük takımla görüştüğünü açıklayan Senegalli golcü, hatta sağlık kontrolünden bile geçtiğini açıklayarak "Kasımpaşa'da ortaya koyduğum performansın ardından çok sayıda teklif aldım. Hatta Galatasaray'a gitmeden önce, şu an ismini vermek istemiyorum ama yine Türkiye'den büyük bir kulüple görüşme halindeydim. Hatta o kulüp için sağlık kontrolünden dahi geçmiştim. Ancak sonrasında Galatasaray hem benim için hem de Kasımpaşa için çok ciddi bir rakam önerdi. Dolayısıyla kulüp bunu geri çevirmedi. Transfer olurken bunun ne kadar baskılı ve zor olacağını biliyordum. Aslında ilk sene kupalar kazandık. İkinci sene Radamel Falcao geldi ve biraz daha orta şekerli bir sezondu. Sonrasında zaten ayrılık gerçekleşti." dedi.

ICARDİ İLK 3'TE BİLE DEĞİL

Galatasaray'ın golcüsü Icardi'ye yüklenen yıldız futbolcu, " Gerçeği söylemek gerekirse, burası hiç kolay bir lig değil. Burada goller atabilmek gerçekten zor. Gomis ise halen bunu başarıyor. Icardi iyi bir isim ama önce Gomis'in yaptıklarını yapmalı, yani gol atmalı. Türkiye'de çok iyi golcüler var ve Icardi bence ilk 3'te bile değil. Asıl yapması gereken işi, yani goller atmayı başardığında onun için de aynı şeyleri söyleyebilirim ama şu an bana göre sadece iyi bir isim."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN