Galatasaray'ın içindeki köstebek aranıyor! Suçu belli oldu, yakalandığı an kovulacak

Galatasaray'ın içindeki köstebek aranıyor! Suçu belli oldu, yakalandığı an kovulacak

Galatasaray'ın Tete'nin transferini açıklamasına saatler kala, kulüp müzesinden sızdırılan fotoğraf kriz yarattı. Kulübün fotoğrafı sızdıran personelin belirlenmesi halinde işine son verileceği söylendi. İşte detaylar...

Galatasaray, Shakhtar Donetsk ile sözleşmesini fesheden Brezilyalı oyuncu Tete ile 4+1 yıllık sözleşme imzaladı, yıldız futbolcuya da 2.8 milyon euro imza parası ve yıllık 2.5 milyon euro garanti ücret ödeyecek.

Rusya-Ukrayna arasındaki savaş nedeniyle FIFA'nın verdiği izinle kontratını feshetme hakkı bulunan genç yıldız hakkında yapılan hukuki soruşturma neticesinde, ortada herhangi bir sorun olmadığı tespit edildi.

ÇEKİMLERDEN İLK GÖRÜNTÜ İNTERNETE SIZDI

Tete resmi olarak açıklanmasa da sarı kırmızılılar, oyuncuyu kulübe getirdi. Video çekimleri gerçekleştirilen oyuncunun bugün resmi olarak duyurulması bekleniyor ancak KAP bildirimi gelmeden müzeden sızan görüntü sarı kırmızılı kulüpte kriz yarattı.

galatasaray-tete-tanitim-videosu.jpg

GÖREVİNE SON VERİLECEK

Fanatik'te yer alan habere göre, Galatasaray yönetimi, sarı kırmızılı kulübün müzesi kapalı olmasına rağmen Tete’nin transfer videosu çekiminden sızdırılan fotoğrafı yayan kişiyi güvenlik kameralarından araştırıyor.

Galatasaray Spor Kulübü, söz konusu fotoğraf, KAP bildirimi öncesi paylaşıldığı için görüntüyü sızdıran kişiyi tespit etmesi halinde görevine son verecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN