Ghezzal: Yine kendi yaptığımız hatadan gol yedik

Ghezzal: Yine kendi yaptığımız hatadan gol yedik

Spor Toto Süper Lig'in 15'inci haftasında Beşiktaş deplasmanda Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı. Siyah-beyazlılar, 12'nci dakikada Can Bozdoğan'ın golüyle 1-0 öne geçti. Kasımpaşa'da 82'nci dakikada Umut Bozok, attığı golle skora denge getirdi ve mücadele bu skorla sona erdi. Maç sonu açıklamalarda bulunan Beşiktaş'ın golcü oyuncusu Ghezzal, çok konuşulacak bir yorumda bulundu. Ghezzal, 'Yine kendi hatamızdan bir gol yedik' açıklaması yaptı.

Beşiktaş Kasımpaşa deplasmanında 12. dakikada Can Bozdoğan'la sağladığı üstünlüğü 90 dakika koruyamadı ve maçı 1-1 berabere bitirdi.

82'nci dakikada Donk'un pasıyla sol kanattan savunma arkasına sarkan Eren Elmalı, yerden ortaladı. Altıpasın hemen önünde Umut Bozok'un ayak koyduğu top ağlara gitti.

Maç sonrası beraberliği değerlendiren Rachid Ghezzal, yenilen golün kendi hatalarından kaynaklandığını söyledi.

Ghezzal, "Kendi öz güvenimiz ve taraftarımız için bu maçı kazanmayı istiyorduk. Kendi yaptığımız hatadan bir gol yedik, yine. Tekrar kazanan kimliğimize bir an önce geri dönmemiz gerekiyor. Sonuna kadar mücadele edeceğim, sonuna kadar savaşacağım bu takımın başarısı için. Çok çalışıp, tekrardan geri dönmeyi hedefliyoruz." dedi.

Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Rachid Ghezzal, 77'de yerini Mehmet Topal'a bıraktı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN