Sergen Yalçın kötü gidişi böyle yorumladı: İnşallah düzeliriz

Sergen Yalçın kötü gidişi böyle yorumladı: İnşallah düzeliriz

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, maçı ilk yarıda bitirmeleri gerekirken şanssız bir gol yediklerini söyledi. Yalçın, "Sezon başında bu durumda olacağımızı söyleselerdi kimse inanmazdı. İnşallah düzeliriz" açıklaması yaptı.

Spor Toto Süper Lig'in 15'inci haftasında Beşiktaş, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı. Mücadelenin ardından siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Sergen Yalçın ve Kasımpaşa Teknik Direktörü Hakan Kutlu, mücadeleyi ve skoru değerlendirdi.

YALÇIN: ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKACAĞIZ

Karşılaşmanın ilk yarısından memnun olduğunu belirten Sergen Yalçın, ''İlk bölümü yorumlarsak bizim istediğimiz gibi oldu. Kontrolümüzde geçti. Golü bulduk, sonrasında da birçok pozisyonu gole çeviremedik. Çok rahat olacağını düşünsek de maçın 60'tan sonra psikolojik olarak takım geri çekildi. Diğer maçların psikolojik baskısı da vardı tabii. Sonrasında bir gol yedik. İlk yarıdaki oyuna göre bunu beklemiyorduk ama tabii futbolda böyle şeyler olabiliyor. 1-0 hiçbir zaman net bir skor değildir futbolda haliyle beraberlikle ayrılıyoruz. Önümüzdeki maçlara bakacağız'' ifadelerini kullandı.

"GHEZZAL BİRAZ YORULDU"

Ghezzal'ı oyundan almasıyla ilgili de konuşan Yalçın, ''Ghezzal biraz yorulmuştu, oraya Can'ı çekerek biraz daha güçlü tutmak istedik. Düşüncemiz buydu ancak kenarda biz bunu düşünsek de giren oyuncuların takıma katkı vermesi gerekiyor ancak bu sene oyuna sonradan soktuğumuz oyuncuların ne yazık ki bir katkısı olmuyor. Arkadaşlarına yardımcı olamıyorlar bu da oyunun gidişatını etkiliyor tabii'' dedi.

ghezaal.jpg

"İNŞALLAH DÜZELİRİZ"

Takımdaki kötü gidişi düzeltmek için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını kaydeden Sergen Yalçın, "Sezon başında bu durumda olacağımızı söyleselerdi kimse inanmazdı. Ben Anadolu'da da çalıştım ama bu kadar uzun süreli bir düşüş hiç yaşamadım. İyi antrenman yapıyoruz, oyuncularımız maça iyi konsantre oluyorlar. Maçı ilk yarıda bitirebilirdik ama ceza sahasında topu getirince içeri sokmak lazım. İnşallah düzeltmeye çalışıyoruz. Elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Oyuncularımıza tekrar kazanma alışkanlığı kazandırmak için psikolojik ve oyunsal çalışmaları yapıyoruz. Atamayınca engel olamadık tabii. İnşallah düzeliriz. İnşallah önümüzdeki hafta başlarız kazanmaya" diye konuştu.

"CAN İYİ OYNADI"

Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Can Bozdoğan'ın performansını da değerlendiren Yalçın, sözlerini şu şekilde noktaladı: ''Can çok iyi oynadı. Ayağı iyi. 20 yaşında olmasına rağmen sorumluluk alıyor. Kendisini tebrik ediyorum, inşallah böyle devam eder.''

KUTLU: KAZANMAYA YAKIN OLAN TARAF BİZDİK

Kazanmaya yakın tarafın kendileri olduğunu belirten Hakan Kutlu, ''Öncelikle Türk futbolunun önemli isimlerinden olan Cemal Aydın'ın kalp krizi geçirdiğini öğrendik, geçmiş olsun diyelim. Göreve geldiğimiz ilk günden beri üzerine koyarak devam ediyoruz. Beşiktaş'ın sorunları vardı. Çıkış maçı olarak görüyorlardı. Biz de üç puan alıp dipten kurtulmak istiyorduk. İyi bir maç çıkardık. Puan kötü değil ama kazanabilirdik. Kazanmaya yakın olan taraf bizdik. Maçın hakemini tebrik ederim, sonuca etki edecek bir hata yapmadı. Bir takımın reaksiyon göstermesi kolay değil. Kötü giden bir takımı düzeltmek zor bir şey. Sergen hoca da aynısını yaşıyor, biz de. İki takımı da tebrik ediyorum. 1 puan bu maç için kötü değil bizim için'' ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN