Güntekin Onay'dan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı yorumu

Güntekin Onay'dan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı yorumu

Türk futbolu, Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından yaşanılanları konuşmaya devam ediyor. beIN Sports yorumcusu Güntekin Onay da konuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'de 30. haftanın kapanış maçında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Fenerbahçe'nin deplasmanda 3-2 kazandığı maçın ardından yaşananlar spor kamuoyunu meşgul etmeye devam ediyor.

609c1bd8467803bae60e84bdae28f2f4771c524a.webp

beIN Sports yorumcusu Güntekin Onay, söz konusu olayla ilgili görüşlerini dile getirdi. Hürriyet'teki köşe yazısında Güntekin Onay, ''Fenerbahçeli futbolcuların saldırganlara tekme tokat karşılık vermesini eleştirenler oldu. Sizce doğru mu yaptılar? Oyunculara ceza verilmeli mi?'' sorusuna çarpıcı bir cevap verdi.

Güntekin Onay, yazısında ''Fenerbahçeli oyuncular Trabzon’da gerçekten çok zor koşullarda önemli bir galibiyet elde etti. Ancak ortam o kadar gerginken bence en doğrusu maçtan sonra hemen soyunma odasına gidip kutlamayı orada yapmalarıydı. Futbolcuların sevinç gösterisi yapmaları sahaya girenleri meşrulaştırmaz ancak yine de oyuncular her ne kadar kendilerini korumak isteseler de kavgaya karışmamalılardı. Çünkü kendini korumanın ötesinde bazılarının saldırdıklarına da tanıklık ettik'' ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN