Hilmi Gökçınar, TFF başkan danışmanlığı görevinden istifa etti

Hilmi Gökçınar, TFF başkan danışmanlığı görevinden istifa etti

TFF başkan danışmanı Hilmi Gökçınar, başkan danışmanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu. Gökçınar, 2017 yılı nisan ayından beri görevini sürdürüyordu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkan danışmanı Hilmi Gökçınar, "2017 yılı nisan ayından bu yana yürüttüğüm Türkiye Futbol Federasyonu başkan danışmanlığı görevimden istifa etmiş bulunmaktayım" dedi.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

TFF 2017 yılından bu yana başkan danışmanı olarak görev alan Hilmi Gökçınar, görevinden istifa ettiğini duyurdu. Konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Hilmi Gökçınar, "2017 yılı nisan ayından bu yana yürüttüğüm Türkiye Futbol Federasyonu başkan danışmanlığı görevimden TFF Başkanı Sayın Mehmet Büyükekşi ile yaptığım görüşme neticesinde istifa etmiş bulunmaktayım. Sayın başkan, yönetimi ve ekibine görevlerinde başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN