Icardi öyle bir takıma gidiyor ki... Aslan köşeyi dönecek! Galatasaray adeta para basacak: Değerine değer kattı!

Icardi öyle bir takıma gidiyor ki... Aslan köşeyi dönecek! Galatasaray adeta para basacak: Değerine değer kattı!

Galatasaray'da attığı gollerle adeta efsaneleşen Icardi, Beşiktaş maçında da zaferi getiren isim oldu. Sarı-kırmızılı ekibin tarihine geçen yıldız golcü hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Aslan köşeyi resmen dönecek...

Galatasaray'a transfer odluğu günden bu yana attığı gollerle sarı-kırmızılı ekibe unutulmaz zaferler yaşatan Arjantinli golcü Mauro Icardi, değerine değer kattı. Beşiktaş maçında yaşadığı sakatlıkla taraftarları üzüntüye boğan yıldız golcü, Galatasaray forması altındaki gol sayısını 37'e yükseltti.

Geçen sezon kiralık olarak Galatasaray'a imza atan, bu sezon ise 10 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'a transfer olan yıldız golcü, sarı-kırmızılı forma altında kaydettiği gollerle değerine değer kattı.

Sarı-kırmızılı ekibe katıldığı ilk günden bu yana attığı gollerle taraftarların gönlünde adeta taht kuran yıldız golcü son olarak Beşiktaş filelerini 2 kez havalandırdı. Bu sezon Süper Lig'deki gol sayısını 10'a yükselten yıldız golcü gol krallığı için yarışıyor.

Galatasaray forması altında 41 maçta görev alarak takımına 37 gol 10 asistlik katkı sunan yıldız golc, Beşiktaş karşılaşmasında kaydettiği goller ile Süper Lig kariyerinde forma giydiği yedi derbide de gol atmayı başardı.

Beşiktaş filelerini 2 kez havalandıran yıldız golcü , Milan Baros'u yakalayarak Süper Lig tarihinde Galatasaray formasıyla Beşiktaş'a en fazla gol atan iki yabancı oyuncudan biri oldu.

Galatasaray'ın Süper Lig'de Beşiktaş'a attığı son dört golün sahibi olan Mauro Icardi, bu rekabet tarihinde sarı-kırmızılı formayla en uzun seriyi yakalayan isim oldu. Yıldız golcü ayırca Gheorghe Hagi'yi geride bırakarak Süper Lig tarihinde Galatasaray formasıyla en fazla derbi golü atan yabancı oyuncu olarak sarı-kırmızılı ekibin tarihine geçti

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda Arjantin'i şampiyonluğa ulaştıran teknik adam olarak tarihe geçen Arjantin teknik direktörü Lionel Scaloni'nin bu performansına kayıtsız kalamayacağı ve Arjantinli golcünün ciddi bir sağlık sorunu yaşamaması halinde Milli Takım kadrosuna alabileceği ileri sürüldü. Golcü futbolcu, bugüne dek ülkesinin formasını 8 maçta terletirken 1 gol kaydetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN