INAS'a Burhaniye damgası

INAS'a Burhaniye damgası

9. INAS Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası'nda piste çıkan özel sporcularımız, 1 şampiyonluk, 3 ikincilik elde etti. İki de Türkiye rekoru kırılan organizasyonda mücadele eden Burhaniyeli Muhsine Gezer ile Sevim Demircan, ilçeye dönüşte coşkulu bir şekilde karşılandı.

10 Ülke’den 150 özel sporcunun katılımıyla İstanbul'da düzenlenen 9. INAS Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası'na Burhaniyeli özel sporcularımız damga vurdu. Organizasyonun ilk gününde Muhsine Gezer 1500 metrede Avrupa ikincisi olurken, ikinci gün Muhsine Gezer, Sevim Demircan, Esra Bayrak ve Eda Yıldırım'dan oluşan Bayan Milli Takımımız 4x200 metre bayrak yarışında zirveye çıktı. Sevim Demircan ayrıca, 400 metrede Türkiye rekoru kırarak Avrupa 7'ncisi oldu. Şampiyonanın üçüncü gününde de Muhsine Gezer'den 800 metrede Türkiye rekorunun yenilendiği Avrupa 2'nciliği geldi. Aynı gün Muhsine Gezer, Sevim Demircan, Yasemin Keskinsoy ve Eda Yıldırım'dan oluşan ekibimiz 4x400 metre bayrak yarışında da Avrupa 2'nciliğine uzandı.
Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu'nun (TOSSFED) titiz çalışması sonucu ülkemiz önemli bir organizasyona daha son derece başarılı bir şekilde ev sahipliği yaptı. Şampiyonada elde edilen başarılarda büyük katkısı bulunan Muhsine Gezer ile Sevim Demircan Burhaniye'de coşkulu bir şekilde karşılandı. Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner'den büyük destek gören milli sporcular, Öner ile TOSSFED'e teşekkür etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN