İrfan Can Eğribayat'ın işi bitti bundan böyle forma yasak! 'Burası Fenerbahçe, Göztepe değil' tepkisi

İrfan Can Eğribayat'ın işi bitti bundan böyle forma yasak! 'Burası Fenerbahçe, Göztepe değil' tepkisi

(Fenerbahçe Haberleri...) Fenerbahçe-Union Saint-Gilloise maçından sonra İsmail Kartal ve teknik heyeti topa tutan Serhat Akın, Ali Koç'a çağrıda bulunarak 'Başkan eğer hocayı kenara çekip hesap sormazsa şampiyonluk gidecek' ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE'DE SON DAKİKA... UEFA Konferans Ligi'nde Union Saint-Gilloise'ye Kadıköy'de 1-0 kaybetmesine rağmen çeyrek finalde rakibini bekleyen Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın oynattığı futbolun yanı sıra, Samandıra'da yaptırdığı antrenman oldukça eleştiri konusu oldu. İşte 90 dakikanın ardından Serhat Akın'ın değerlendirmeleri...

İRFAN CAN EĞRİBAYAT'IN BUNDAN SONRA 11'İ ÇOK ZOR

Dakika 90 olmuş İrfan Can Eğribayat rakiple kavga ediyor, niye kavga ediyorsun İrfan? Zaten 3 dakika sonra maç bitiyor burası Fenerbahçe, Göztepe değil. İrfan Can'ın bu son maçı olabilir çünkü Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe yok, çeyrek finalde de kaleye Livakovic geçer.

İSMAİL KARTAL TAKIMI YANLIŞ ÇALIŞTIRIYOR

Mert Hakan Yandaş biraz kendini buldu sakatlandı, Trabzon'a götüremeyeceksin. Takımda herkes arka adalesini tutuyor, oyuncular patır patır dökülüyor. İsmail Kartal yanlış antrenman yaptırıyor, yanlış yükleme yapıyor. Ali Koç bir yerde İsmail Kartal'ı kenara çekip 'hocam ne oluyor sen gel buraya bir hesap ver' demeli. Cengiz Ünder sakatlandı acaba alem mi yapıyor kendine iyi mi bakmıyor dedik. Fred, Becao, Mert Hakan, Osayi, İrfan Can Kahveci hepsi mi alem yapıyor? İsmail Kartal yanlış antrenman yaptırıyor.

İSMAİL KARTAL KENDİSİNİ SORGULAMALI

Mert Hakan Yandaş en az 2 hafta yok. İsmail Kartal hiç kendi için öz eleştiri yapmıyor. Djiku topu çizgiden çıkarmasa maç 2-0'a gelecek sonra bambaşka bir senaryo olacaktı. İsmail Kartal kendini sorgulamazsa oyuncular 'hep suçlu biz miyiz?' hocam derler.

İSMİL YÜKSEK'İN OYUN ŞEKLİNE DİKKAT ETMESİ LAZIM

İsmail Yüksek Manchester United'a gitmek istiyorsa oyun tarzına, şekline dikkat etmeli. Rakibe sürekli arkadan dalarak, sürekli sarı kartla kırmızı kart arasında gidip gelirse büyük takıma gidemez.

İSMAİL KARTAL SZYMANSKİ İLE KONUŞMALI

Szymanski'ye ne oldu? Bu adam futbolu mu unuttu? Evine hırsız mı girdi? Bu adam nasıl iki pas yapamaz hale geldi? İsmail Kartal Szymanski'yi karşısına alıp sorması lazım, senin ne problemin var ne oldu sana? Geçtiğimiz sezon Ali Koç, Jorge Jesus için 'elin Portekizlisi' dedi Jesus kulübeden çıkmadı küstü takım şampiyonluktan koptu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (23)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
23 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN