İtalyan kaleciden Türkiye itirafı: İnsanların yüzü hep sinirli

İtalyan kaleciden Türkiye itirafı: İnsanların yüzü hep sinirli

VavaCars Fatih Karagümrük'ün İtalyan kalecisi Viviano Galatasaray maçı öncesi basın mensuplarına verdiği demeçte, "Türk insanların yüzünde hep sinirli bir ifade var. Ancak sohbet edince yardımseverliği görüyorsunuz." şeklinde konuştu.

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında 28 Ekim Cuma günü Galatasaray'ı konuk edecek VavaCars Fatih Karagümrük'ün İtalyan kalecisi Emiliano Viviano, açıklamalarda bulundu. İtalyan kaleci Türk taraftarların futbola olan ilgisinin kendisini etkilediğini dile getirdi.

Türk insanının yardımsever ve sıcakkanlı olduğuna vurgu yapan deneyimli file bekçisi, "Günlük yaşamda İtalya ile çok farklılık yok. Ancak insanların yüzünde hep sinirli bir ifade var. Ancak sohbet edince yardımseverliği görüyorsunuz." şeklinde konuştu.

5664859.jpg

Türkiye'de yaşadığı bir anıyı da anlatan Emiliano Viviano, "Evden restorana giderken taksi bekliyordum. Aynı apartmanda oturduğum birisi, arabasıyla beni gideceğim yere bırakabileceğini söyledi. İtalya'da böyle bir şey yok. Onu gittiğim restorana götürdüm. Şaşırdım ve memnun oldum." ifadelerini kullandı.

Galatasaray ile çok zor bir maç yapacaklarının altını çizen Viviano, "Bütün isteğimizle iyi bir maç oynamaya çalışacağız. Torreira, Muslera, Mertens ve Icardi var. Bu oyuncularla beraber veya karşılıklı oynadım. Büyük isimler. Umarım bu hafta bize karşı oynamazlar." değerlendirmesinde bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN