Jorge Jesus'tan veda sinyali! Sarı-lacivertli taraftarlar kulaklarına inanamadı

Jorge Jesus'tan veda sinyali! Sarı-lacivertli taraftarlar kulaklarına inanamadı

Evinde Fransız ekibi Rennes ile 3-3 berabere kalan Fenerbahçe'de Portekizli teknik adam Jorge Jesus, sarı-lacivertli taraftarları şoke eden açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adamın açıklamaları 'veda sinyali' olarak yorumlandı.

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 5'inci maçında evinde Fransız ekibi Rennes'i ağırlayan Fenerbahçe, 0-3 yenik duruma düştüğü karşılaşmada rakibiyle 3-3 berabere kalarak tarihi bir geri dönüşe imza attı.

Kanarya bu sonuçla puanını 11'e yükselterek liderliğe oturdu. Fransız temsilcisi ile berabere kalan sarı-lacivertli ekip, gruptan lider çıkma yolunda önemli bir adım attı.

Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Jorge Jesus, sarı-lacivertli taraftarları şoke eden açıklamalarda bulundu. Portekizli teknik adamın açıklamaları sarı-lacivertli taraftarlar tarafından 'veda sinyali' olarak yorumlandı.

"TAKIMA BİR OYUNCU DAHA KATILACAK OLSAYDI STOPER OLMASINI İSTERDİM"

Taraftarların başarılı eldiven Altay Bayındır'a gösterdiği tepkiye sert çıkan 68 yaşındaki teknik adamın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Biz 3 günde, 4 günde bir maç yapmanın bedelini ödüyoruz. Genelde bu tarz durumlarda takım içerisinde daha çok süre alan oyuncular sakatlıkta limitte olurlar. Tahmin ettiğim bir durumdu. Attila, Gustavo, Serdar Aziz neredeyse 90 dakika oynuyorlar. Bunu ön görüyorduk. İçinde bulunduğumuz durumun bedeli bu. Haftada bir oynasaydık böyle bir risk olmazdı. Saha içerisinde 3 stoperli oynuyoruz ama savunmada arkayı dörtlüyoruz. Elimde bir stoper daha olsaydı iyi olurdu. Luan'ın ne zaman döneceğini bilmiyoruz. Gustavo minimum 2 maç olmayacak. Bu durumların üstesinden gelmeyi bilmemiz lazım. Takıma bir oyuncu daha katılacak, hangisi olsun istersiniz diye sorarsanız stoper olmasını isterdim.

BÖYLE BİR ORTAMDA DURMAM

Oyuncular arasında ayrım yapmayın. İyi anlarda, bizim güçlü olmamız için her zaman bize destek oluyorlar. Ama oyuncular arasında ayrım yapılmasını istemiyorum. Bugün Altay'a tepkiler oldu. Ona gösterilen tepki, bana gösterilmiş tepkidir. Ben böyle bir şey görmek istemem, böyle ortamda bulunmak istemem. Bu şekilde olmaması gerekiyor. Evet takımlarını seviyorlar ama oyuncular arasında ayrım yapmasınlar, çünkü ben ayrım yapmıyorum.

Rennes maçın başında bizi şaşırttı. Majer'i oynattıkları pozisyon itibarıyla beklemedik bunu. 30 dakikada defansif dengede zorlandık. Bizimde müdahale etmemiz gerekiyordu. Maç içerisinde iletişimde bulunup Arao ile Crespo arasında pozisyon değiştirdim. Son 15 dakikada 3-1'e getirince maçı tekrardan çevirebileceğimize inandık. Bir gol atarsak bu maçta beraberlik, galibiyet geleceğine inanıyorduk. Zajc'ın frikik golünden sonra daha da inandık"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN