Kanarya Jesus’la zirveyi zorluyor

Kanarya Jesus’la zirveyi zorluyor

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’de oynadığı son 6 maçta yenilgi yüzü görmezken Avrupa’da da beğenileri topluyor. Sarı-Lacivertliler, Jorge Jesus yönetiminde ligde 11 hafta sonunda 23 puanla liderlik koltuğuna otururken Avrupa’da da liderlik mücadelesi veriyor.

Fenerbahçe’de sezon başından bu yana yakalanan hava sahaya olumlu yansıyor. Portekizli teknik direktör Jorge Jesus’un 11 tercihleri kadar oyun içerisindeki müdahaleleri de büyük beğeni topluyor. Her maçın parolasını ayrı belirleyen Jesus, oyun sistemini de buna göre kuruyor.

Mücadele içerisinde yaptığı değişikliklerle Fenerbahçe taraftarının özlediği futbolu oynatan ve sahadan galip ayrılmasını bilen Portekizli teknik adam, adeta sihirli dokunuşlar yapıyor. Tüm takımı her maçta görev alacakmış gibi hazırlayan Jesus, idmanlardaki azmi, takıma dokunuşuyla da camianın takdirini topladı. Ligdeki son 6 haftaya bakıldığında ise Kayserispor galibiyeti ile başlayan yenilmezlik serisi, Alanyaspor, Beşiktaş, Karagümrük, Ankaragücü ve Başakşehir maçlarıyla devam etti. Karagümrük’ten 4 gol birden yiyen ama buna rağmen bulduğu 5 golle mücadeleden galip ayrılan Sarı-Lacivertliler, diğer karşılaşmalarda ise kalesinde gol görmedi.

Sarı-Lacivertliler geride kalan 11 haftada 23 puanla liderlik koltuğuna oturdu. Fenerbahçe’nin iyi gidişatı Avrupa’da da devam ediyor. Grubunda da liderlik koltuğuna oturan Sarı-Lacivertli takım, Perşembe günü Rennes ile karşılaşacak. Gruptan çıkmayı garantileyen Fenerbahçe, evinde Rennes ile liderlik sınavına çıkacak. Rennes maçından galip ayrılması durumunda ise Fenerbahçe son 16’ya yükselecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN