Kasımpaşalı Trezeguet: G.Saray'a gitmek istiyorum

Kasımpaşalı Trezeguet: G.Saray'a gitmek istiyorum

Kasımpaşa'da Diagne'nin ardından Trezeguet de Galatasaray'a gitmek istediğini yönetime bildirdi. İki kulüp arasındaki görüşmeler sürüyor. Bu sezon Süper Lig'de 19 maça çıkan 24 yaşındaki kanat oyuncusu, 5 gol, 5 asistlik performans sergileyerek takımının yükselişinde önemli pay sahiplerinden biri olmuştu.

Mbaye Diagne'nin transferini sonlandırmak için Kasımpaşa yönetimi ile masaya oturan Galatasaray, Fatih Terim'in sezon başındaki gözdesi Trezeguet için de fiyat sordu. Paşa, Faslı futbolcu için 10 milyon euro talep etti.

Garry Rodrigues'in Al İttihad'a gitmesi sonrasında bu bölgeye de takviye yapmayı düşünen Galatasaray'ın fiyat yüksek bulması nedeniyle takas seçeneklerini de masaya koyduğu ifade edildi.

BEN DE GİTMEK İSTİYORUM

Trezeguet de bu gelişmeler üzerine Kasımpaşa yönetimine, "Galatasaray beni istiyorsa gönderin. Ben de G.Saray'da oynamak istiyorum" dedi.

24 yaşındaki Mısırlı kanat oyuncusunun bu isteğinden sonra Kasımpaşa Yönetimi şaşkına döndü.

Bu sezon Süper Lig'de 19 maça çıkan 24 yaşındaki kanat oyuncusu, 5 gol, 5 asistlik performans sergileyerek takımının yükselişinde önemli pay sahiplerinden biri olmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN