Kendisi açıkladı! Sergen Yalçın'a flaş transfer teklifi

Kendisi açıkladı! Sergen Yalçın'a flaş transfer teklifi

Beşiktaş'ı şampiyon yapan Sergen Yalçın aldığı transfer teklifini açıkladı. Avrupa takımlarının gözdesi haline gelen Yalçın "Teklifler oldu da hatırı sayılır yere gitmek lazım" demişti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, kendisine yurt dışından teklifler geldiğini açıkladı. Şampiyon teknik adam, “Teklifler oldu da hatırı sayılır yere gitmek lazım” derken sezon başında OGC Nice’ten gelen teklifi üstü kapalı da olsa açıklamış oldu.

sergen-yalcin-besiktas.jpg

KULÜP BELLİ OLDU: OGC NICE

Haziran ayı başında “Sergen Yalçın, OGC Nice’in başına geçiyor…” iddiaları ortaya atıldı. Yalçın’ın yanından ayırmadığı Fransız kulüpleriyle arası iyi olan menajer Hakan Korkmaz’ın, Rosier’in menajeri Canard aracılığıyla Nice ile bir görüşme yaptı.

Nice, Lille’i şampiyon yapan Galtier’i, Yalçın ise Beşiktaş’ı beklediği için iki taraf arasında bir görüşme olmadı. Eğer Nice, Galiter’i almasaydı, Yalçın’ı takımın basına getirecekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN