Kerem Aktürkoğlu için ağır konuşmuştu! Kerem'in Emre Belözoğlu'na sahadaki yanıtı çok daha ağır oldu

Kerem Aktürkoğlu için ağır konuşmuştu! Kerem'in Emre Belözoğlu'na sahadaki yanıtı çok daha ağır oldu

Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda karşılaştığı Başakşehir'i 0-7 ile mağlup eden Galatasaray, Fenerbahçe ile olan puan farkını 2'ye indirdi. Maça Kerem Aktürkoğlu'nun performansı damga vururken 24 yaşındaki hücum oyuncusunun performansı "Kerem, Emre Belözoğlu'na sahada yanıt verdi" şeklinde yorumlandı.

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir'e konuk olan Galatasaray, rakibini 0-7 ile geçerek tarihi bir zafere imza attı.

Lider Fenerbahçe'nin kendi evinde ağırladığı Giresunspor'a 1-2 mağlup olduğu haftada Başakşehir'e konuk olan sarı-kırmızılı ekip rakibini 0-7 ile mağlup ederek Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 2'ye indirdi. Medipol Başakşehir, tarihindeki en farklı mağlubiyetini alırken maça sarı-kırmızılı ekibin genç yeteneği Kerem Aktürkoğlu hattrick yaparak damga vurdu.

"KEREM, EMRE BELÖZOĞLU'NA SAHADA CEVAP VERDİ"

Kerem Aktürkoğlu'nun karşılaşmada gösterdiği performans "Emre Belözoğlu'na sahada cevap verdi" şeklinde yorumlandı.

ker1.jpg

"BAŞAKŞEHİR'DE 4 YILIM ÇALINDI"

Yaz aylarında Vole Youtube kanalına konuşan sarı-kırmızılı ekibin yetenekli ismi Kerem Aktürkoğlu, Başakşehir'de forma giydiği dönem hakkında "Belki ağır olabilir ama ben 4 yılımın çalındığını düşünüyorum. Çok büyük bir hiyerarşi, askerlik gibi rütbecilik vardı. Yapım gereği haksızlık karşısında susamam. Bu tavır beni sindirdi. Allah'ın ne olur bugün antrenmanda ayağıma top değmesin diye dua ederdim. Hiyerarşi, Türk futbolundaki en büyük sorundur. Takım çok iyi gittiği için kimseyle konuşamadım. Yaşadıklarımın fazlası vardır azı yoktur. İsim vermek bana yakışmaz" açıklamasında bulunmuştu.

"BEN DE KEREM GİBİ ŞİKAYET ETSEM 200-250 SAYFALIK KİTAP YAZARIM"

Başakşehir'in teknik direktörü Emre Belözoğlu ise Kerem Aktürkoğlu'nun açıklamalarına sert çıkarak "Ben de Kerem Aktürkoğlu gibi kulüpleri şikayet etsem 200-250 sayfalık kitap yazarım. Zannetmesin ki o sıkıntıları sadece o yaşadı. Kerem'in ne yaşadıklarını bilmiyorum. Açıkçası o dönem güçlü bir takım vardı fakat daha dış etkenlerden etkilenen oyuncu imajı vardı. Panikti, çok top kaptırıyordu.

Bu hatayı yapmış bir ağabeyi olarak söyleyeyim. Konuşurken 'Onlarla hesaplaşacağım, bunları unutmadım' bakış açısını kullanmaması gerek. Bu söylediğinden üzülür daha sonra. Gördüğümde bana saygıdan kusur etmez. Ben dediğimi yapsınlar, yaptığımı yapmasınlar diyorum" demişti.

emro.jpg

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

İki isim arasında yaşanan bu diyalog sonrasında bu akşam Kerem Aktürkoğlu'nun gösterdiği performans sosyal medya kullanıcıları tarafından "Kerem, Emre Belözoğlu'na sahada yanıt verdi" şeklinde yorumlandı. Kerem Aktürkoğlu'nun 3 gollü performansı sosyal medyada kısa süre içerisinde gündem oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN