Lebleci için gurur dolu iki hafta

Lebleci için gurur dolu iki hafta

Türk tenisinin en büyük destekçilerinden TEB'in genel müdürü Ümit Leblebici, Kort dergisi aracılığıyla seslendiği tenis camiasına umut dağıttı.

Türk tenisinin en büyük destekçilerinden TEB'in genel müdürü Ümit Leblebici, Kort dergisi aracılığıyla seslendiği tenis camiasına umut dağıttı. Kısa sürede aranan bir yayın haline gelen Kort dergisinin haziran sayısındaki “Gurur dolu iki hafta” başlıklı yazısına, “Bu yıl yine ülke olarak, ‘ilk’lere tanıklık ettiğimiz, heyecanı ve gururu bir arada yaşadığımız tenis dolu iki haftaya ev sahipliği yaptık. TEB BNP Paribas İstanbul Cup ile 24-30 Nisan tarihlerinde kadın tenisinin yıldızlarını, 1-7 Mayıs tarihlerinde de TEB BNP Paribas İstanbul Open ile dünyanın önde gelen erkek tenisçilerini ülkemizde ağırladık” ifadeleriyle başlayan Leblebici, şöyle devam etti:

Türk Ekonomi Bankası (TEB) olarak, 7 yıl önce tenise alanına yatırım yapmaya başladığımızda ülkemizde tenisin gelişmesine ve yaygınlaşmasına katkıda bulunmayı, global ölçekte tenis organizasyonlarını ismimizi vererek desteklemeyi ve böylece tenisle Türkiye markasına değer katmayı hedeflemiştik. Ülke olarak, özellikle son yıllarda TEB BNP Paribas WTA Championships, TEB BNP Paribas İstanbul Cup, TEB BNP Paribas İstanbul Open gibi turnuvalarla uluslararası çapta başarılara imza atarken, biz de bu organizasyonların destekçisi olduk. Banka olarak ismimizi vermekten gurur duyduğumuz tüm bu prestijli turnuvalarla ülkemizin adının artık tenis sporu ile de anıldığını görüyor; uluslararası alanda marka değerinin daha da yükseldiğine ve güçlendiğine tanık oluyoruz.

Tenise verdiğimiz destekle bir diğer hedefimiz de Türkiye’de gençlerimiz arasından dünya çapında yıldız raketler yetiştirilmesine katkı sağlamaktı. En büyük hayalimiz bu prestijli turnuvalarda Türk tenisçilerimizin başarısına tanık olmak, onların uluslararası alanda başarılı olmalarını ve sıralamada daha da yukarılara çıkmalarını görmekti. Geçen yıl TEB BNP Paribas İstanbul Cup’ta Çağla Büyükakçay tekler finalinde, İpek Soylu da çiftler finalinde şampiyon olarak Türkiye tenis tarihine isimlerini altın harflerle yazdırdılar. Bu yılki turnuvada da Türkiye’den üç kadın tenisçimiz birden ikinci tura kalarak yine tarihi bir başarıya imza attılar. Tüm bu güzel gelişmeler ülke olarak tenis sporunda ne kadar iyi ilerlediğimizi de gösteriyor.

Tenis alanında işbirliği yaptığımız kurumların başında Türkiye Tenis Federasyonu geliyor. Ülkemizde tenisin gelişimi ve tanıtımı adına önemli yatırımlar yapan Federasyon, özellikle genç tenisçilerin desteklenmesi ve yeni tenis sporcularının yetişmesi için altyapıdan eğitime, geniş bir yelpazede çalışma yürütüyor. Biz de TEB olarak tenise dair Federasyon ile ortak hayalleri paylaşıyor, ortak vizyonu sahipleniyoruz.

Rekabetin pozitif ruhunu yansıtan sporun, toplumu ve insanları birleştirici gücüne inanıyor; 7 yıldan bu yana Türkiye’de tenis sporunun gelişip yaygınlaşması için çalışıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da Federasyon ile işbirliği içinde hem tenisin gelişmesine hem de toplum genelinde daha fazla tanınıp sevilmesine katkı sağlayacak çalışmalar yapmayı sürdüreceğiz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN