Fenerbahçe'de Jorge Jesus krizi! Tecrübeli hoca yol ayrımında: "Görüşmeye hazırım..."

Fenerbahçe'de Jorge Jesus krizi! Tecrübeli hoca yol ayrımında: "Görüşmeye hazırım..."

Hatayspor'u mağlup ederek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturan Fenerbahçe'de Jorge Jesus krizi yaşanıyor. Kanarya ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan başarılı teknik adamın Portekiz'in başına geçmek için Portekiz Futbol Federasyonu yetkililerine 'Görüşmeye hazırım' dediği iddia edildi.

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında evinde ağırladığı Hatayspor'u 4-0 mağlup eden Fenerbahçe'de sürpriz 'Jorge Jesus' gelişmesi yaşandı.

Başarılı teknik adamın Katar'da düzenlenen ve futbol tarihinin 22. Dünya Kupası olarak kayıtlara geçen 22 Dünya Kupası'nın ardından Fernando Santos ile yollarını ayıran Portekiz'in başına geçeceği iddia edildi.

Cumartesi gecesi Trabzonspor deplasmanından eli boş dönen Fenerbahçe dün akşam evinde Volkan Demirel yönetimimdeki Hatayspor'u ağırladı. Kanarya rakibini 4-0 ile geçip maç fazlasıyla liderlik koltuğuna otururken tecrübeli teknik ada Jorge Jesus hakkında dikkat çekici bir gelişme yaşandı.

Jorge Jesus: 'Liderliği kaybedeceğiz mi bilmiyorum ama...'

PORTEKİZ, GÖZÜNÜ JESUS'A DİKTİ

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda Fas'a elenerek hayal kırıklığı yaratan Portekiz, turnuvanın ardından 68 yaşındaki teknik adam Fernando Santos ile yollarını ayırdığını açıklamıştı. Portekiz, tecrübeli teknik adam ile yaşanan ayrılık sonrasında yeni teknik direktörünü belirlemek için görüşmelere başlarken gözünü Fenerbahçe'nin başarılı teknik adamı Jorge Jesus'a dikti.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Portekiz Futbol Federasyonu 68 yaşındaki teknik adam Jorge Jesus'u Portekiz'in başına geçirmek için çalışmalara başladı.

Jorge Jesus'tan tek değişiklik - Son Dakika Haberleri

"BEN HAZIRIM"

Portek'in kendisiyle görüşmek istediğini öğrenen Jorge Jesus'un bu görüşmeye hazır olduğunu federasyona bildirdiği öne sürüldü.

Portekiz Futbol Federasyonu'nun, Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Portekizli teknik adam ile kısa süre içerisinde masaya oturacağı öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN