Lionel Messi'nin transferi için devlet araya girdi! O takıma giderse öyle bir ücret alacak ki...

Lionel Messi'nin transferi için devlet araya girdi! O takıma giderse öyle bir ücret alacak ki...

Geçtiğimiz sezon Dünya Kupası performansıyla dikkatleri üstüne çeken Lionel Messi'nin transfer fiyatları dudak uçuklattı. Peki ne kadar fiyat istiyor? Tüm detaylar haberimizde.

Lionel Messi sevenleri başarılı futbolcunun hangi takıma transfer olacağını merakla araştırırken fiyat konusundaki görüşmeler hızla sürüyor. Peki Messi için ne kadar fiyat biçiliyor? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

LİONEL MESSİ'NİN FİYAT TARTIŞMASI

İki sezon öncesinde Barcelona sözleşmesi biten Lionel Messi Paris Saint Germain'e bedelsiz şekilde gitmiş ancak istediğini bulamamıştı. İlk sezon lig şampiyonluğu yaşayan Messi Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarında da performansıyla taraftarın tepkisini çekti. Yine ligin son haftalarında taraftar tepkisi çekmeye devam eden Messi iki hafta kadro dışı kalmıştı.

Messi'nin Transfer Ücreti Dudak Uçuklattı

 Lionel Messi'nin Suudi Arabistan'a yaptığı ziyaretin kulüp tarafından hoş karşılanmadığı ve kadro dışı kalmasının sebebinin bu olduğu öğrenildi. Önümüzdeki sezon PSG'den kesin olarak ayrılması beklenen Messi'nin Barcelona'ya dönmek istediği öğrenildi. Suudi Arabistan Al Hilal takımının ise Messi'ye senelik 363 milyon Euro üç senelik sözleşme teklif ettiği de iddia edildi. Geçtiğimiz sene Dünya Kupası performansıyla göz dolduran Messi'nin ikna edilmesi için devletin de araya girdiği ve ikna edilmesi için görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. Lionel Messi bu sene PSG takımında 37 maça çıktı, 20 gol atan 35 yaşındaki başarılı futbolcu 19 asisti de futbol kariyerine yazdırdı. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN