Marius Simudica: Cicaldau ve Morutan, Galatasaray için büyük pişmanlık

Marius Simudica: Cicaldau ve Morutan, Galatasaray için büyük pişmanlık

Rumen teknik adam Marius Simudica, Galatasaray'ın Rumen futbolcuları Alexandru Cicaldau ve Olimpiu Morutan'ın performansını değerlendirdi. Morutan ve Cicaldau'nun göze hoş gelecek bir futbol oynamadığını belirten tecrübeli teknik adam, ''Galatasaray, onları büyük umutlarla transfer etti. Ama beklentilerin çok uzağındalar. Galatasaray için 10 milyon pişmanlık'' dedi.

Galatasaray 'ın sezon başında Romanya'dan transfer ettiği Alexandru Cicaldau ve Olimpiu Morutan, beklentilerin altında kaldı.

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un eski teknik direktörü Marius Sumudica, Sarı-kırmızılı taraftarların hayal kırıklığı yaşadığı 2 oyuncunun performansını değerlendirdi.

''MORUTAN VE CİCALDAU'NUN DURUMU KÖTÜ''

Ülkesinin basınından Digisport'a konuşan 50 yaşındaki Rumen teknik adam şunları söyledi:

"Morutan ve Cicaldau'nun durumu kötü. Morutan çok yetenekli bir oyuncu ama yavaş, hızı düşük ve düşük hızlı futbolcular Türkiye'de oynayamıyor. Özellikle ilk 11'de oyunculardan hız bekleniyor. Oynadığı zaman da kendi bölgesinde değil kanatta değerlendiriliyor. Onu forvetin arkasına koymak, özgürlük vermek gerekiyor. Cicaldau orada henüz tükenmiş değil ama kötü gidiyorlar."

''GÖZE HOŞ GELECEK FUTBOL OYNAMIYORLAR''

Morutan ve Cicaldau için ''göze hoş gelecek futbol oynamıyorlar'' diyen Simudica, açıklamalarını şu şekilde noktaladı:

''Morutan ve Cicaldau göze hoş gelecek bir futbol oynamıyorlar. Buraya geldiler ama liglerdeki fark bu. Bildiğim kadarıyla Galatasaray, ikisinden de vazgeçmek istiyor. Morutan ve Cicaldau, sezon başında büyük umutlarla getirildiler ama beklentilerin çok uzağındalar. Sezon başında büyük umutlarla transfer ettiler ama beklentilerin çok uzağındalar. Galatasaray için 10 milyon pişmanlık.''

Olimpiu Morutan, Galatasaray formasıyla bu sezon oynadığı 35 maçta 4 gol attı ve 5 asist yaptı. Cicaldau ise bu sezon Sarı-kırmızılı formayla çıktığı 32 maçta 5 gol attı ve 2 asist kaydetti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN