Rekor bonservis bedeliyle transfer edilmişti: Cicaldau'nun yeni takımı herkesi şaşırttı

Rekor bonservis bedeliyle transfer edilmişti: Cicaldau'nun yeni takımı herkesi şaşırttı

Fatih Terim döneminde transfer edilen Marcão, Mostafa Mohamed, Olimpiu Morutan, Valentine Ozornwafor, Mbaye Diagne, Aytaç Kara, Ryan Babel, Alpaslan Öztürk, Sofiane Feghouli, Arda Turan, Jesse Sekidika, Fatih Öztürk gibi isimlerle yollarını ayıran Galatasaray, efsane isminin ısrarı sonucunda transfer edilen Cicaldau ile de yollarını ayırdı. Rumen yeteneğin yeni takımı herkesi şaşırttı.

Spor Toto Süper Lig'in 4. hafta karşılaşmasında yarın akşam Trabzonspor'a konuk olacak Galatasaray'da bir ayrılık daha yaşandı.Teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı ekip bir yandan da genç teknik adamın kadroda düşünmediği isimleri elden çıkarıyor.

YENİ DURAĞI BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ

Fatih Terim döneminde transfer edilen Marcão, Mostafa Mohamed, Olimpiu Morutan, Mbaye Diagne, Aytaç Kara, Ryan Babel, Alpaslan Öztürk, Sofiane Feghouli, Arda Turan, Jesse Sekidika, Fatih Öztürk gibi isimlerle yollarını ayıran Galatasaray, efsane isminin ısrarı sonucunda büyük umutlarla transfer edilen Rumen yetenek Cicaldau ile de yollarını ayırdı.

Fanatik gazetesinden Yakup Çınar'ın haberine göre; Sarı-kırmızılı takım Rumen orta saha oyuncusunu satın alma opsiyonuyla birlikte 1 yıllığına Birleşik Arap Emirlikleri'nden El İttihat Kalba'ya kiraladı.

Transferin kısa süre içinde açıklanması beklenirken Cicaldau'nun transfer için Dubai'ye gittiği belirtildi. Okan Buruk bu sezon 25 yaşındaki orta saha oyuncusuna sadece Ümraniyespor maçında son 6 dakika da süre vermişti.

cica.jpg

SON 10 YILIN EN PAHALI TRANSFERLERİNDEN BİRİYDİ

Geçen sezon başında Romanya ekibi Universitatea-Craiova takımından 6.5 milyon euro karşılığında sarı-kırmızılı ekibe katılan Rumen yetenek Galatasaray'ın son 10 yıldaki en pahalı 10. transferi olarak tarihe geçmişti.

moru.jpg

Cimbom, kısa süre önce bir başka Rumen oyuncusu Olimpiu Morutan'ı da İtalya Serie B ekibi Pisa'ya 5.5 milyon Euro satın alma opsiyonuyla kiralamıştı.

İşte sarı-kırmızılı kulübün son 10 yıldaki en pahalı 10 transferi

Mbaye Diagne: 18/19 sezonu- 13 milyon euro
Bruma: 2013-14 sezonu- 13 milyon euro
Younès Belhanda: 2017-2018 sezonu- 10 milyon euro
Nordin Amrabat: 2012-13 sezonu- 8.6 milyon euro
Maicon: 2017-18 sezonu- 8 milyon euro
Wesley Sneijder: 2012-13 sezonu- 7.5 milyon euro
Badou Ndiaye: 2017-18 sezonu- 7.50 milyon euro
Burak Yilmaz: 2012-13 sezonu- 7 milyon euro
Victor Nelsson: 2021-22 sezonu- 7 milyon euro
Alexandru Cicaldau: 2021-222 sezonu 6.5 milyon euro

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN