Meler'e saldırıyı destekleyen muhabir Burcu Eken işinden oldu: Otomatik planlanmıştı

Meler'e saldırıyı destekleyen muhabir Burcu Eken işinden oldu: Otomatik planlanmıştı

Dün akşam Türk futbolu Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e attığı yumruk ile sarsıldı. Skandal olayın ardından muhabir Burcu Eken'in sosyal medyadan yaptığı "Ellerine, kollarına, ayaklarına sağlık." paylaşımı büyük tepki topladı. Tepkilere yanıt olarak, "Konunun futbolla alakası yoktu. Otomatik planlanmış twitti." açıklamasında bulunan Eken, ardından Fairplay Events ile olan iş akdinin sona erdirildiğini duyurdu.

Dün akşam Süper Lig'in 15. haftasında 1-1 berabere kalınan Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının sonunda Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, maçın orta hakemi Halil Umut Meler'e saldırdı. Yumruklu saldırının ardından Meler'in gözü şişti. Hakem Halil Umut Meler ve yardımcıları, çevik kuvvet ekiplerinin desteğiyle sahadan çıkartıldı.

Olayın ardından TFF olağanüstü toplanarak tüm maçların süresiz olarak ertelendiğini duyurdu. Olay sonrası gözaltına alınan Koca tutuklandı.

PAYLAŞIMI İŞİNDEN ETTİ

Tepkilerin bir diğer hedefi de olay anında Beşiktaş'ın eski muhabiri Burcu Eken'in sosyal medya platformu X hesabından yaptığı paylaşım oldu. Eken, Meler'e yapılan saldırıyı haklı bulduğu şeklinde yorumlanabilecek bir tweet atarak "Ellerine, kollarına, ayaklarına sağlık" ifadesini kullandı.

burcueken2.jpg

Bu paylaşımına tepkiler çığ gibi büyürken Eken, konunun futbolla ilgisi olmadığını, otomatik atılan bir tweet olduğunu söyledi.

burcueken3.jpg

Eken, ardından Fairplay Events ile olan iş akdinin sona erdirildiğini duyurdu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN