Sahada darp edilen Halil Umut Meler hakemliği bırakıyor: Bu iş bitti, benden bu kadar

Sahada darp edilen Halil Umut Meler hakemliği bırakıyor: Bu iş bitti, benden bu kadar

Eski MHK üyesi Ali Kunak, sahada Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tarafından darp edilen Halil Umut Meler ile görüşme sonrasında, Meler'in hakemliği bırakma kararı aldığını söyledi. Kunak, Meler'in şok yaşadığını vurgulayarak, "'Bu iş bitti, benden bu kadar' dedi" ifadelerini kullandı.

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, dünkü Çaykur Rizespor maçından sonra hakem Halil Umut Meler'e saldırdı. Koca ve beraberindeki kişilerin Halil Umut Meler'e sahanın içinde yumruk ve tekme atmasına tepki yağarken, TFF Başkanı Büyükekşi, saldırının ardından yaptığı açıklamada lig maçlarının süresiz olarak ertelendiğini duyurdu.

Eski Merkez Hakem Kurulu (MHK) genel sekreteri Ali Kunak, sahada darp edilen Halil Umut Meler'in hakemliği bırakma kararı aldığını duyurdu.

SporX'in haberine göre, Meler ile hastanede yaptığı görüşmeyi anlatan Kunak, "Morali çok bozuk. Olayın şokunda hala. Biz de yanındayken 'Bu iş bitti, benden bu kadar' dedi. Biz de ona, 'Dön İzmir’e ailenle konuş bu kararı onlarla ver' dedik" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN