Yumruğun etkisi borsada hissedildi: 'Dört büyükler'in hisselerinde düşüş

Yumruğun etkisi borsada hissedildi: 'Dört büyükler'in hisselerinde düşüş

Dün oynanan Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçında Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın, maçın orta hakemi Halil Umut Meler'e attığı yumruğun olumsuz etkileri borsada da hissedildi. Skandal olayın ardından 'dört büyükler'in hisseleri güne düşüşle başladı. Fenerbahçe'nin hisseleri yüzde 3,1, Galatasaray'ın yüzde 2,51, Beşiktaş'ın yüzde 1,23 ve Trabzonspor'un hisseleri yüzde 2,39 geriledi.

Dün akşam Türk futbolu skandal bir olayla sarsıldı. Süper Lig'in 15. haftasında 1-1 berabere kalınan Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının sonunda Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, maçın orta hakemi Halil Umut Meler'e saldırdı. Yumruklu saldırının ardından Meler'in gözü şişti. Hakem Halil Umut Meler ve yardımcıları, çevik kuvvet ekiplerinin desteğiyle sahadan çıkartıldı.

Olay sonrası TFF olağanüstü toplanarak tüm maçların süresiz olarak ertelendiğini duyurdu. Büyük tepki toplayan saldırının ardından gözaltına alınan Koca tutuklandı

'DÖRT BÜYÜKLER'İN HİSSELERİ 'YUMRUK' YEDİ

Skandalın olumsuz etkileri borsada da hissedildi. Borsada işlem gören dört büyük kulüp Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’un hisseleri güne düşüşle başladı.

Fenerbahçe hisseleri kapanışa göre güne yüzde 3,1 düşüşle 108,70 puandan başladı. Galatasaray hisseleri yüzde 2,51 gerilemeyle 7,40 puandan açılırken, Beşiktaş hisseleri yüzde 1,23 gerilemeyle 48 puandan ve Trabzonspor hisseleri de yüzde 2,39’luk düşüşle 2,85 puandan başladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN