Mert Hakan Yandaş bu sözlerden sonra ne Trabzon'a gidebilir ne Rams Park'a!

Mert Hakan Yandaş bu sözlerden sonra ne Trabzon'a gidebilir ne Rams Park'a!

SkySpor kanalında Süper Lig'in 29. haftasını yorumlayan Erman Toroğlu, Sarı Lacivertli orta saha Mert Hakan Yandaş'ı eleştirerek, 'Mert o hareketleri Trabzon'da, Rams Park'ta, Beşiktaş Stadı'nda yapsana' ifadelerini kullandı.

GALATASARAY-PENDİKSPOR VE EYÜPSPOR ARASINDA BİR BAĞ VAR MI?

Yıllar önce Cem Uzan vardı İstanbulspor-Adanaspor beraberliği vardı alıp veriyordu ve bu yanlıştı, şunu merak ediyorum Galatasaraylı bir arkadaş hem Pendikspor'un başkanı hem Eyüpspor'un başkanı. Üç kulüp arasında organik bir bağ var mı? Böyle bir bağ varsa TFF bu duruma neden el atmıyor? Maliye neden devreye girmiyor? Çıkıp açıklasınlar, çünkü bu konu çok konuşuluyor ve cevabı yok merak ediyorum.

İSMAİL KARTAL İYİ FUTBOL OYNATMIYOR

İrfan Can Kahveci'nin penaltısı hikaye. Fenerbahçe kötü oynuyor Pendik iyi oynuyor ve Pendik Fenerbahçe'yi sinirlendirmeye gelmiş, Fenerbahçeli futbolcular da buna sazan gibi zıpladılar. İsmail Kartal öğrencilerini iyi hazırlayamamış, iki tane sarı kartlı oyuncuyu aldı Fenerbahçe sonra kendine geldi ve maçı son dakikalarda çözdüler. Hakemin üzerine geldiler, futbolcular baktı bu hakem yetersiz iyice ezemeye başladılar.

DZEKO 'BEN NEREYE DÜŞTÜM' DİYORDUR

Mert Hakan Fenerbahçe'ye zarar veriyor vermeye devam edecek. Mert Hakan, o hareketleri Trabzon deplasmanında yapsana, Rams Park'ta, Beşiktaş Stadı'nda yapsana yapamazsın, sana bir gün birileri ders verir. Dzeko aklı başında bir adam Dzeko şimdi diyordur ki 'ben nereye düştüm böyle'

İsmail Kartal 'her gelen takım Kadıköy'de yatıyor' diyor, yatırma hocam. Bas önde, baskıya al, erken golünü at rakibi yatırma.

GALATASARAY AVRUPA İÇİN YATIRIM YAPTI AMA...

Okan Buruk biz şampiyon olacağız diyor, kardeşim o takımla Türkiye'de şampiyon olsan ne olur olmasan ne olur. Şampiyonlar Ligi için kurdun kadroyu önce oradan elendin sonra UEFA Avrupa Kupası'ndan. Bu kadroyla bu takımla karşında rakip olarak sadece Fenerbahçe varsa ben de şampiyon olurum.

Şu anda Galatasaray, Fenerbahçe'ye göre daha iyi oynuyor. Avrupa'dan elendiler, dinleniyorlar ve rahatladılar. Ama bence Galatasaray yapılan yatırıma göre başarılı değil.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN