Mert Hakan Yandaş Dzeko'ya parmak salladı ortalık karıştı: Haddini aşma, biraz kafan çalıssın

Mert Hakan Yandaş Dzeko'ya parmak salladı ortalık karıştı: Haddini aşma, biraz kafan çalıssın

Süper Lig'in 29. haftasında Pendikspor ile karşı karşıya gelen ve can havlindeki rakibini zor da olsa 4-1 yenen Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş'a olan tepkiler devam ediyor. Takım kaptanı Dzeko'nun maçtan sonra Mert Hakan'la bire bir konuştuğu öğrenilirken, ikili arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandığı bildirildi.

Fenerbahçe-Pendikspor maçından sonra SkySpor kanalında Emre Zabunoğlu'nun sorularını yanıtlayan Emre Bol, tecrübeli futbolcu Mert Hakan Yandaş'a büyük tepki göstererek 'Biraz kafan çalışsın. Bir de Dzeko'ya parmak işareti yapıyorsun, Allah'tan Dzeko aklı başında bir adam.' ifadelerini kullandı. İşte Fenerbahçe cephesine yakınlığıyla bilinen Bol'un değerlendirmeleri...

MERT HAKAN YANDAŞ İSPAT PEŞİNDE

Mert Hakan Yandaş'ın hareketi kabul edilebilir bir şey değil, yaptığı iş değil' hakeme parmağını sallayıp 'dikkatli ol seni buradan çıkarmayız' demesi asla kabul edilmez. Mert kardeşim sen geldiğinden beri bir şey oynamadın, bir iki maçta iyi oynadın gerisi fasa fiso. Sadece çenenle bir yerlere gelmeye çalışıyorsun, tribünlere oynuyorsun sezon başında Galatasaray'ın kapısından döndün bir ispat peşindesin.

HAKEM SENİ ATSAYDI VE FENERBAHÇE MAÇI KAYBETSEYDİ NE YAPACAKTIN?

Eyy Mert Hakan Yandaş sen bu hakemi nasıl stattan çıkarmayacaksın bana bir anlat bunu. Mert Hakan'ın karşısında iyi bir hakem olsaydı kırmızı kartı verirdi. Sen bu kırmızı kartı görüp takımı 10 kişi bıraksaydın ve Fenerbahçe de bu maçı kaybetseydi sen kime neyi anlatacaktın?

depophotos-18255306.jpg

MERT HAKAN BİRAZ KAFAN ÇALIŞSIN

Mert Hakan haddini aşan şeyler yapıyor, Pendik kulübesine yaptığı hareket nedir öyle, saçma sapan işler. Biz seninle ne yapacağız böyle, biraz kafan çalışsın. Dzeko'ya parmak işareti yapıyor Allah'tan Dzeko aklı başında bir adam.

İRFAN CAN'IN PENALTISI TALİMATLARA AYKIRI PENALTI

Kadir Sağlam, İrfan Can Kahveci'nin pozisyonuna faul veriyor. Sonra Sağlam'a uyarı geliyor, VAR diyor ki 'hocam hareket içeride penaltı' bu sefer Kadir Sağlam kararını değiştirip penaltı noktasına gidiyor. Bir kere VAR penaltı kararına karışamaz, madem VAR 'pozisyon içeride penaltı' diyor Kadir Sağlam neden izlemeye gitmiyor? Talimatlara aykırı penaltı verildi. Eğer Kadir Sağlam izlemeye gitseydi bu sefer TFF'nin Youtube hesabından kayıtlar açıklanacaktı ama hakem izlemeye gitmediği için kayıtlar da olmayacak, dinleyemeyeceğiz.

DZEKO İLE MERT HAKAN ARASINDA GERGİNLİK

Fenerbahçe-Pendikspor maçından sonra Dzeko'nun soyunma odasında Mert Hakan Yandaş'ı sert bir dille uyardığı ortaya çıktı. Yıldız futbolcunun 'Bana sahanın ortasında koşarak parmak sallayamazsın, yaptığın hareket doğru değil, senin buna ne kariyerin yeter ne tecrüben' çıkışında bulunduğu öğrenilirken, Mert Hakan'ın ise Dzeko'ya 'Maçın tansiyonuyla kendimi kaptırdım, rakip sürekli yere yatınca sinirlerime hakim olmadım' cevabını verdiği ve konunun şimdilik kapandığı bildirildi.

18255337.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN