Miha Zajc: ikinci yarıda muhteşem bir karakter ortaya koyduk

Miha Zajc: ikinci yarıda muhteşem bir karakter ortaya koyduk

Fenerbahçe'nin Slovak yıldızı Miha Zajc, Rennes karşısında aldıkları beraberliğin ardından yaptığı açıklamalarla birlikte dikkatleri üzerine çekti.

Sarı lacivertli ekipte UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Rennes karşılaşmasında bir süredir formasından uzak kalmasının ardından ilk kez sahaya çıkan Miha Zajc performansıyla alkış topladı.

Slovak yıldız Miha Zajc, Rennes karşısında takımının muhteşem geri dönüşünde büyük bir pay sahibi oldu. Zajc, maçın son bölümünde sahneye çıkarak frikikten topu ağlara göndermiş ve skoru 3-2'ye getirerek farkı 1'e indirmişti. Ardından Emre Mor ile skoru eşitleyen Fenerbahçe önemli bir puan kazandı.

Miha Zajc Fenerbahçe

FRİKİK GOLÜYLE DÖNÜŞ YAPTI

Maçın ardından konuşan Miha Zajc, Rennes karşısında aldıkları beraberlik ve attığı frikik golüyle ilgili olarak;

' Bizim açımızdan çok zor bir maç olduğunu söyleyebilirim. Maçın henüz başında arka arkaya yemiş olduğumuz goller işimizi çok zorlaştırmıştı. İlk yarıda çok kötüydük ama ikinci yarıda muhteşem bir karakter ortaya koyduk. Kazandığımız 1 puanı sonuna kadar hak ettik. Attığım frikik golünü bende çok beğendim ama önemli olan asıl şey maçı kaybetmemiş olmamız. Ben Fenerbahçe'de çok mutluyum. Yedek kulübesinde de olsam sahada da olsam elimden gelenin her zaman en iyisini yapmak istiyorum. ' ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN