Montella’nın güvencesi hücum hattı

Montella’nın güvencesi hücum hattı

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, zirve yarışını bırakmayacaklarını belirtti. Hücum hattından övgüyle bahseden İtalyan teknik adam “Fenerbahçe’den sonra ligin ikinci en çok gol atan takımıyız” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 11’inci haftasında evinde Konyaspor ile 1-1 berabere kalan Adana Demirspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Adana Demirspor Tesisleri’nde teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Mavi-Lacivertli ekip, pas organizasyonu, dar alan oyunu gibi taktik çalışmaları yaptı.

Vincenzo Montella, Konyaspor ile 1-1 berabere kaldıkları için üzüldüğünü belirterek “Oynadığımız ve gösterdiğimiz performans sonrasında açıkçası herkes üzgündü. Ama biliyorsunuz, futbolda bazen çok üretirsiniz ancak sonucu alamazsınız. Beraberlikle yetinmek zorunda kaldık. Gerçekten takımın performansından dolayı çok mutluyum. Herkes sonuna kadar mücadele verdi. Böyle oynarsak futbolda biliyorsunuz bu tarz performans gösterirseniz kolay kolay da maç kaybetmezsiniz. O yüzden pozitif bir maçtı” dedi.

Oyuncuların hepsinin birbirinden iyi olduğunu söyleyen Montella “Ben açıkçası bireysel olarak bakıyorum o olaya. Takımı sahaya dizeceğim zaman hangisi bize daha faydalı olur onun düşüncesiyle hareket ediyorum. Tabii ki de oynayanlar saygı duyulması gerekiyor. Oynamayanlara da çok saygı duyulması gerekiyor. Çünkü herkes burada mücadele veriyor. Şu ana kadar Fenerbahçe’nin arkasında ikinci en iyi forvet hattı takımsal olarak bizde. Rakamsal olarak baktığınızda ligin ikinci en çok gol atan takımıyız” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN