Galatasaray'ın eski golcüsü ve antrenörü Necati Ateş, Sarı-Kırmızılı ekibin son dönemdeki transferlerinde başrol oynayan dünyaca ünlü menajer George Gardi'ye sert sözlerle yüklendi.
Ateş, Gardi'nin Galatasaray'dan futbolcular kadar para kazandığını vurguladı. Dünyaca ünlü menajerin sadece oyuncu alışlarında başrol oynadığını vurgulayan Ateş, çarpıcı ifadelere imza attı.
SPORON Youtube kanalında Burhan Can Terzi'nin sorularını yanıtlayan Ateş, şunları söyledi;
"Gardi, futbolcular kadar para kazanıyor. Gardi'nin yaptığı iş ne? Bu kadar para kazanan bir menajer var mı? Sen bir oyuncuyu almak istiyorsan oyuncunun kendi menajeri var. Gider konuşur ve alırsın. Ama hep alıyor. Hiç göndermiyor, götürmüyor. Hiç satmıyor mesela. Sadece alıyor. Satarken ben Gardi'yi hiç görmedim. Osimhen'i 150 milyon euroya Barış Alper'i 75 milyon euroua Uğurcan'ı da 75 milyon euroya satsın. Galatasaray'ın kasasına 300-400 milyon euro girsin. Hep bana hep bana olmaz. Öyle bir dünya yok. Bir menajer, Galatasaray'da futbolcular kadar para kazanamaz. Ben bunu kabul edemem. "
