O videoyu kim hazırladı? Acun Ilıcalı'dan kavgada söylenmeyecek sözler: Adi...

O videoyu kim hazırladı? Acun Ilıcalı'dan kavgada söylenmeyecek sözler: Adi...

2 Nisan'da Fenerbahçe Ülker Stadyumu'nda yapılan Olağanüstü Genel Kurulda yayınlanan videoyu hazırlayarak özellikle sosyal medyada eleştiri oklarının hedefindeki isim haline gelen Acun Ilıcalı, sessizliğini bozarak çarpıcı açıklamalara imza attı.

Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor karşılaşması sonrasında yaşanan olaylar nedeniyle ligden çekilmeyi tartışma konusu açan ancak daha sonrasında bu kararından vazgeçen Fenerbahçe'de 'video krizi' yaşanıyor. Sarı-lacivertli ekibin yayınladığı video futbolseverlerin tepkisini çekerken bazı tartışmaları da beraberinde getirdi.

2 Nisan'da Ülker Stadyumu'nda yapılan Olağanüstü Genel Kurulda stadyumdaki ekranlar aracılığıyla bir video yayınlayan sarı-lacivertli ekibin başkanı Ali Koç, videoyu Fenerbahçeliliğiyle bilinen Acun Ilıcalı'nın hazırladığı açıklayarak Ilıcalı'ya teşekkür etti. Ilcalı'nın hazırladığı video sosyal medyadaki futbolseverlerin tepkisini çekerken dikkat çekici bir iddia ortaya atıldı.

"GALATASARAY'IN KAPILARI ACUN'A KAPANDI"

Gazeteci Haluk Yürekli, söz konusu video hakkında açıklamalarda bulunarak, sarı-kırmızılı ekibin , yayınlanan video nedeniyle Acun Ilcalı'ya tepki gösterdiğini açıklayarak şunları söyledi:

'Ya Ali Koç yalan söylüyor ya Acun Ilıcalı. İkisinden birisi yalancı. Neden bunu söylüyorum? Çünkü bu video yayınlandıktan sonra Acun Ilıcalı, Murat Özkaya'yı arıyor. 'Benim video ile hiçbir alakam yok' diyor. Kalabalıkta 'iyi ki Fenerbahçeliyim' diyen Acun Ilıcalı daha sahneden iner inmez Galatasaray ile temasa geçiyor. 'Vallahi billahi videoyu biz hazırlamadık' diyor. Ama Acun Ilıcalı'nıın bu yaklaşımı Galatasaray'da karşılık bulmuyor.

Bir kere şunu çok net söyleyeyim Acun Ilıcalı'ya Galatasaray'ın bütün kapıları kapandı. Galatasaray, başkan seviyesinde Acun Ilıcalı'ya kocaman bir çarpı attı. Acun Ilıcalı'ya Galatasaray'a veda etti. Acun Ilıcalı objektif bir ada değil. Acun Ilıcalı'nın nasıl bir holigan olduğunu bize Fenerbahçe Başkanı Ali Koç net bir şekilde gösterdi.

15-20 dakikalık bir video hazırlatacaksın. Ben Fatih Terim ile 'şöyle iyiyim, böyle iyiyim' diyeceksin. Videonun içine Fatih Terim'i koyacaksın. 'Okan Buruk arkadaşım' diyeceksin Okan Buruk'u koyacaksın. Okan Buruk'u da Erden Timur'u da uyardık. Ama Galatasaray artık Acun Ilıcalı ile ilgili kararını verdi. Bundan sonra Acun Ilıcalı'nın Galatasaray'a yerleştirdiği isimlerde Galatasaray'ın dışında kaldı. Galatasaray'ın kapıları Acun Ilıcalı'ya kapandı."

Yürekli'nin bu açıklamalarına sosyal medya hesabı aracılığıyla yanıt veren Acun Ilıcalı, Yürekli'ye sert sözlerle yüklendi.

'ADİ YALAN VE İFTİRALARDAN İBARET'

Ilıcalı paylaşımında "Kamuoyunun dikkatine.. Haluk Yürekli adlı şahsın gündemdeki konuyla ilgili hakkımda yazdıkları adi yalan ve iftiralardan ibarettir. Sözü geçen şahıs gündemdeki konu ile ilgili bazı kişi ve kurumlarla irtibata geçtiğim yalanını utanmadan söylemiştir. Söz konusu provakatif ifadelerine ve yorumlarına devam etmesi de eşyanın tabiatına dolayısıyla bu şahsın kişiliğine uygundur. İtibar edilmemesini rica ederim." dedi.

İşte Acun Ilıcalı'nın hazırladığı ve özellikle sosyal medyada tepki toplayan o video...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN