Olaylı derbi sonrasında canlı yayında Ahmet Çakar'dan akılalmaz iddia! "Bunlar organize bir yapı..."

Trabzon'da oynanan Fenerbahçe derbisi sonrasında yaşananlar maçın önüne geçti. Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, yaşananların organize bir yapının ürünü olduğunu öne sürdü.

Trendyol Süper Lig'in 30. hafta karşılaşmasında Trabzonspor evinde Fenerbahçe'yi ağırladı. Kanarya, karşılaşmadan 2-3 galibiyetle ayrılırken maç boyunca yaşananlar maçın önüne geçti. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, akılalmaz iddialarda bulundu.

Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluğu, Süper Lig'de ise üçüncülüğü hedefleyen Trabzonspor, evinde Fenerbahçe'yi konuk etti. Ev sahibi takımın tribünlerinden maçın belirli bölümlerinde sahaya yabancı atılırken yaşanan bu durum Trabzonsporlu taraftarlar dahil tüm futbolseverlerin tepkisini topladı.

Karşılaşmayı Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Beyaz Futbol programında değerlendiren Ahmet Çakar, ev sahibi takımın tribünlerinde yüzü maskeli kişilerin bir organize yapılanmanın ürünü olduğunu öne sürdü.

Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşmasının ardından olay çıktı! - Kıbrıs Gazetesi - Kıbrıs Haber, KKTC Son Dakika ve Gündem Haberleri

Çakar açıklamasında “Sayın bakanım, ben sahada bir tane polis görmedim, sadece stad güvenlik görevlileri vardı. Sahada tribünlerde suratı maskeli kişiler vardı, bunlar organize bir yapı, Trabzon emniyeti neden bunları engelleyemedi?” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN