Radamel Falcao Galatasaray'a transfer edildi mi?

Radamel Falcao Galatasaray'a transfer edildi mi?

Radamel Falcao Galatasaray'a transfer edildi mi? Monaco kulübü ile görüşmeler sürüyor. Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak Kolombiyalı golcü Radamel Falcao ile çekilen fotoğrafını paylaştı ve Galatasaraylı taraftarı heyecanlandırdı. İşte detaylar...

Radamel Falcao Galatasaray'a transfer edildi mi? sorusu Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın paylaştığı fotoğraf sonrası gündeme geldi.

Menajer Ahmet Bulut ile birlikte dün Monako'ya giden Albayrak burada Monaco kulübü ile görüşmeleri sürdürdü. Burada Kolombiyalı golcü Radamel Falcao ile de bir araya gelen Abdurrahim Albayrak fotoğraf çektirdi ve sosyal medyada paylaştı.

 FALCAO TRANSFERİNDE SON ADIMLAR ATILIYOR

Radamel Falcao ile daha önce anlaşan Galatasaray, hafta başında yıldız futbolcuyu İstanbul'a getirmeyi planlıyor.

19-08/10/falcao.jpg

RADAMEL FALCAO KİMDİR?

Radamel Falcao García Zárate ya da kısaca Falcao, 10 Şubat 1986 tarihinde Kolombiya'nın Santa Marta kentinde doğdu. Eski futbolcu Radamel Garcia'nın oğludur.

Fransa futbolunun önemli kulüpleri arasında yer alan Ligue 1 ekibi Monaco forması giyen Falcao, Kolombiya millî futbol takımının en önemli yıldızları arasında yer almaktadır.

Futbola River Plate altyapısında başlayan Falcao, ilk profesyonel sözleşmesini de 2005 senesinde River Plate ile imzaladı. River Plate formasıyla attığı gollerle adından söz ettiren Falcao, 2009 yılında Portekiz devi Porto'ya transfer oldu. Buradaki performansı ve takımıyla elde ettiği başarılar, Falcao'nun İspanyol devi Atletico Madrid'e transfer olmasını sağladı.

Atletico'da kariyerinin zirvesini yaşayan Falcao, Monaco'ya transfer oldu. Burada aradığını bulamayan yıldız golcü, Manchester United ve Chelsea gibi İngiliz devlerinde kiralık forma giydikten sonra tekrar kulübü Monaco'ya döndü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN