Rıdvan Dilmen'den hakem Alper Ulusoy'a sert eleştiri

Rıdvan Dilmen'den hakem Alper Ulusoy'a sert eleştiri

Rıdvan Dilmen, Kayserispor - Fenerbahçe maçının ilk yarısında Alper Ulusoy'u sert bir dille eleştirdi.

Spor Toto Süper Lig 21. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Kayserispor ile karşı karşıya geldi. Rıdvan Dilmen maçın ilk yarısında hakem Alper Ulusoy'u eleştirdi.

"HAKEM, TAKIMLARDAN DAHA DA KÖTÜ"

Madem iki takım kötü oynuyor. Ben de ilave yapayım dedi Alper Ulusoy. Kötü maç ama berbat yapayım dedi. Acayip acayip kararlar. Faul olmayan pozisyona verilen fauller.

"SOLDADO'NUN KIRMIZI KARTI KÜFÜRDEN DOLAYI DOĞRU AMA..."

Soldado'nun pozisyonundan birkaç dakika önce Şamil'in, Mehmet Ekici'ye yaptığı hareket var. Kartı bırak faul bile vermedi. Soldado'ya gösterilen kırmızı kartta küfürden dolayı hakemin atmasını doğru buluyorum. Ancak o pozisyona sarı kart verildi. Bir önceki Şamil'in pozisyonuna ise sarı kart göstermiyorsa...

Alper Ulusoy iyiye gidiyordu. FIFA kokartını bir aldılar ve ondan sonra kötü yönetimler başladı. Maçı bildiğin katletti. İki takımdan daha kötü bir hakem var.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN