Rıza Çalımbay şampiyon olmaya ant içmiş! 4 yeni transferle gümbür gümbür geliyor, 4 futbolcunun ise bileti şimdiden hazır

Rıza Çalımbay şampiyon olmaya ant içmiş! 4 yeni transferle gümbür gümbür geliyor, 4 futbolcunun ise bileti şimdiden hazır

Beşiktaş’ın teknik direktörü Rıza Çalımbay, bu sezon şampiyon olmak için resmen ant içmiş! Çalımbay, 4 yeni transferle gümbür gümbür geliyor… Öte yandan 4 futbolcusu için de gelecek olan teklifleri değerlendirme kararı aldı. İşte detaylar…

Siyah beyazlı ekipte Burak Yılmaz sonrasında göreve gelen Rıza Çalımbay, takımı ile çıktığı ilk maçta Başakşehir’i 1-0 mağlup ederek sahadan galibiyetle ayrılmıştı. Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, takımı ile sıkı çalışmalarına devam ederken ara transfer dönemi kapsamında detaylı bir rapor hazırlayacağı ve yeni başkanı sunacağı haberleri ile futbol gündemine geldi. Edinilen bilgilere göre Çalımbay, 3 bölgeye 4 farklı transfer talep etti. Ayrıca takımındaki 4 futbolcu için sunulacak teklifleri değerlendireceği bilgisi edinildi.

yeni-proje.jpg

TEKRAR ŞAMPİYONLUK YARIŞINA DAHİL OLMAK İSTİYOR

Siyah beyazlı takımın teknik direktörü, devre arasına girmeden tekrardan şampiyonluk yarışına dahil olmak istiyor. Bu kapsamda çalışmalarına hız veren Çalımbay, ara transfer dönemi için oldukça detaylı bir rapor hazırlayacağını bildirdi.

yeni-proje-1.jpg

Edinilen bilgiler kapsamında Rıza Çalımbay en az 4 transfer talebinde bulunacak. Yapacağı transferlere ilişkin olarak Bailly'nin yerine bir stoper; Salih, Gedson ve Amir'i yedekleyecek 1 veya 2 orta saha ile sol bek bölgesine takviyeler isteyeceği öğrenildi.

yeni-proje-2.jpg

İYİ BİR TEKLİF KARŞILIĞINDA O OYUNCULARINI GÖNDEREBİLİR

yalnızca transfer edeceği futbolcular ile alakalı değil aynı zamanda takımındaki bazı isimler için de teklifleri değerlendireceğini bildiren Çalımbay, Rachid Ghezzal, Umut Meraş, Onana ve Emrecan Bulut isimlerinin üzerinde durduğu. Eğer ki bu futbolculara güzel teklifler gelirse değerlendirme kararı aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN