Ronaldo önce 'Bismillah' dedi, sonra golünü attı

Cristiano Ronaldo'nun Euro 2024 elemelerinde Slovakya ile karşılaşan Portekiz'de penaltı vuruşu öncesi besmele çektikten sonra attığı gol, sosyal medyada çok konuşuldu. Maçın en dikkat çekici anlarında penaltı vuruşu için topun başına geçen yıldız futbolcu, 'Bismillah' dedikten sonra golünü attı. O anlar kameralara yansıdı.

Euro 2024 Elemeleri'nde J Grubu 7. maçında Slovakya ile karşılaşan Portekiz'de Cristiano Ronaldo'nun penaltı vuruşu sosyal medyada gündem oldu. Mücadelenin ilk yarısı ev sahibi takımın 2-0 üstünlüğü ile geçerken golleri 18. dakikada Gonçalo Ramos ve 29. dakikada penaltı vuruşuyla yıldız futbolcu Ronaldo attı.

BESMELE ÇEKTİĞİ ANLAR VİRAL OLDU

Penaltı vuruşu öncesi 'Bismillah' dedikten sonra golünü atan Ronaldo'nun videosu ise sosyal medyada viral oldu. Karşılaşmanın 72. dakikasında Ronaldo bir gole daha imza attı ve Portekiz sahadan 3-2 galip ayrıldı.

RONALDO 125 GOL ATAN İLK FUTBOLCU OLDU

Öte yandan Ronaldo, Portekiz Milli Takımı'nda 125. golünü atarak futbol tarihinde milli formayla 125 gol atan ilk futbolcu oldu. Portekizli yıldız futbolcu Slovakya maçıyla birlikte 200. maçına çıkmış oldu ve Portekiz Futbol Federasyonu tarafından kendisine plaket verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN