Ronaldo tükürdüğünü yaladı! Ronaldo hayranları bu haberle sarsıldı: Kimse inanmak istemedi

Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'a transfer olan Portekizli golcü Ronaldo'nun yıllar önce Orta Doğu'ya transfer olan futbolcuları hedef alan açıklamaları sosyal medyada gündem oldu.

2022 Dünya Kupası'nda 'kulüpsüz tek oyuncu' olarak kayıtlara geçen Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'nun yeni takımı resmen belli oldu. Turnuva öncesinde İngiliz devi Manchester United ile yollarını ayırdığını açıklayan 37 yaşındaki golcü futbolcu Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı. Arap ekibine imza atan Ronaldo'nun yıllar önceki açıklamaları sosyal medyada gündem oldu.

37 yaşındaki Portekizli dünya yıldızı Ronaldo'nun yeni durağının hangi takım olacağı bir süredir merak konusuydu. Formunu korumak için bir süredir eski takımı, İspanyol devi Real Madrid'in Valdebebas'taki tesislerinde antrenmanlara çıkmaya başlayan Ronaldo'nun Real Madrid'e imza atacağı ve futbolu da İspanyol devinde bırakacağı öne sürülmüştü.

5944852.jpg

İspanyol basınından Marca'nın haberine göre; 1 Ocak'ta Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'a 2.5 yıllık imza atacağı olan ve imza karşılığında yıllık 200 milyon euro toplamda ise 500 milyon euro kazanacağı iddia edilen yıldız futbolcu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Al-Nassr'a transfer olacağı yönündeki iddiaları net bir dille yalanlayarak "Hayır, bu doğru değil" ifadelerini kullanmıştı.

"SABIRSIZLANIYORUM"

Ancak golcü futbolcu bu açıklamalarından kısa süre sonra Arabistan temsilcisi Al-Nassr'a 2.5 yıllık imzayı attı.

Cristiano Ronaldo imzanın ardından yaptığı açıklamada, “Farklı bir ülkede yaşayacağım bu deneyim için sabırsızlanıyorum. Al Nassr’ın vizyonu heyecan verici ve fazlasıyla etkileyici. Bir an önce takım arkadaşlarımın arasına katılmak için can atıyorum” şeklinde konuştu.

Ronaldo'dan Dünya Kupası'na veda mesajı: Ne yazık ki rüya sona erdi

Ünlü gazeteci Fabrizio Romano’ya Cristiano Ronaldo, Al-Nassr’dan sezon başına 200 milyon Dolar kazanacak. Yıldız isim yeni takımıyla 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Lyon ve Roma’nın eski teknik direktörü Rudi Garcia’nın teknik direktörlüğünü yaptığı Al-Nassr, Suudi Arabistan Pro League’de 10 maç sonunda ikinci sırada bulunuyor.

Arap temsilcisi Ronaldo'yu açıkladığı ilk andan itibaren golcü futbolcunun yıllar önceki açıklamaları sosyal medyada gündem oldu.

Cristiano Ronaldo yeni takımını buldu! Çılgın ücret…

YILLAR ÖNCEKİ AÇIKLAMASI OLAY OLDU

Sosyal medya kullanıcıları, Portekizli golcünün 2015 yılında verdiği bir röportajda Orta Doğu'ya transfer olan futbolcuları eleştirerek "Kariyerimi zirvede ve onurlu bir şekilde bitirmek istiyorum, diğer futbolcuların yaptığı gibi Katar veya Dubai'de oynamak istemiyorum" açıklamasında bulunan Ronaldo'ya tepki gösterdi.

İlgili Haberler