Suudi Arabistan'a transfer olacağı iddia edilen Ronaldo'nun yeni takımı resmen açıklandı: Herkesi şaşırtan gelişme

Suudi Arabistan'a transfer olacağı iddia edilen Ronaldo'nun yeni takımı resmen açıklandı: Herkesi şaşırtan gelişme

5 Farklı Dünya Kupası'nda gol atan 'ilk' futbolcu olarak futbol tarihine geçen ve bir süredir kulüpsüz olan 37 yaşındaki Portekizli yıldız Ronaldo'nun Arabistan'a transfer olacağı öne sürülmüştü. Geçtiğimiz günlerde Arabistan'a transfer olacağı iddialarını net bir dille yalanlayan golcü futbolcunun yeni takımı belli oldu.

Dünyanın dört bir yanındaki futbolseverlerin büyük bir ilgiyle takip ettiği 2022 Dünya Kupası'nda Portekiz, çeyrek finalde Fas'a 1-0 mağlup olurken karşılaşmaya oyuna sonradan dahil olan 37 yaşındaki dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'nun gözyaşları damga vurmuştu.

Dünya Kupası'nın hemen öncesinde yıllardır rekabet içinde olduğu Arjantinli dünya yıldızı Lionel Messi ile aynı reklam çekiminde yer alarak dikkatleri üzerine çeken Portekizli yıldız, dünyanın dört bir yanındaki futbolseverlerin ilgiyle takip ettiği turnuvada 3-2 sona eren Gana maçının hemen öncesinde İngiliz devi Manchester United'tan ayrıldığını açıklayarak herkesi şaşırtmıştı.

5944852.jpg

ARABİSTAN İDDİALARINI YALANLAMIŞTI

2022 Dünya Kupası'nda 'kulüpsüz tek futbolcu' olarak kayıtlara geçen ve turnuva sonunda Arabistan ekibi Al-Nassr'a transfer olacağı öne sürülen golcü futbolcunun yeni durağı belli oldu.

İspanyol basınından Marca'nın haberine göre; 1 Ocak'ta Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'a 2.5 yıllık imza atacak olan ve imza karşılığında yıllık 200 milyon euro toplamda ise 500 milyon euro kazanacağı iddia edilen yıldız futbolcu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Al-Nassr'a transfer olacağı yönündeki iddiaları net bir dille yalanlayarak "Hayır, bu doğru değil" ifadelerini kullanmıştı.

Ronaldo'dan Dünya Kupası'na veda mesajı: Ne yazık ki rüya sona erdi​​​​​​​

YENİ TAKIMI HERKESİ ŞAŞIRTTI

Ronaldo'nun bu açıklamaları sonrasında yeni durağının hangi takım olacağı futbolseverlerin merak konusu olurken 37 yaşındaki yıldız futbolcunun yeni takımı herkesi şaşırttı.

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Bir süredir kulüpsüz olan 37 yaşındaki golcü futbolcu, formunu korumak için eski takımı, İspanyol devi Real Madrid'in Valdebebas'taki tesislerinde antrenmanlara çıkmaya başladı.

REAL MADRİD'İ PAYLAŞMIŞTI!

Golcü futbolcunun en azından sezon sonuna kadar Real Madrid ile sözleşme imzalaması ve futbolu da İspanyol temsilcisinde bırakması bekleniyor.

Resim

37 yaşındaki yıldız futbolcu geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımda kolundaki saatte 2012-2013 sezonunda Real Madrid forması giydiği dönemde Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'a attığı kafa golünün fotoğrafına yer vermesi pek çok kullanıcı tarafından 'Ronaldo Real Madrid'e transfer olacak' şeklinde yorumlanmıştı.

Resim

Resim

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN