Suudi Arabistan'a transfer olacağı iddia edilmişti! Ronaldo'dan sürpriz 'veda' kararı: Resmen açıkladı

Suudi Arabistan'a transfer olacağı iddia edilmişti! Ronaldo'dan sürpriz 'veda' kararı: Resmen açıkladı

2022 Dünya Kupası'nda Fas'a yenilerek çeyrek finalde turnuvaya veda eden Portekiz'in golcü futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'a 2.5 yıllık imza atacağı iddia edilmişti. Golcü futbolcu sürpriz bir 'veda' paylaşımına imza attı.

Tecrübeli teknik adam Fernando Santos yönetimindeki Portekiz, Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası çeyrek finalinde turnuvanın sürpriz takımı Fas'a 1-0 mağlup olarak turnuvaya veda etti. 37 yaşındaki dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'nun karşılaşmaya yedek başlaması Portekizli futbolseverlerin tepkisini toplarken golcü futbolcu karşılaşma sonrasında yaptığı 'veda' paylaşımıyla herkesi şaşırttı.

Dünya Kupası'nın hemen öncesinde yıllardır rekabet içinde olduğu Arjantinli dünya yıldızı Lionel Messi ile aynı reklam çekiminde yer alarak dikkatleri üzerine çeken Portekizli yıldız, dünyanın dört bir yanındaki futbolseverlerin ilgiyle takip ettiği turnuvada 3-2 sona eren Gana maçının hemen öncesinde İngiliz devi Manchester United'tan ayrıldığını açıklayarak herkesi şaşırtmıştı.

5944852.jpg

2022 Dünya Kupası'ndaki 'kulüpsüz tek oyuncu' olan Ronaldo, Portekiz forması altında Gana filelerini havalandırarak 5 farklı Dünya Kupası'nda gol atan ilk futbolcu olarak tarihe geçmişti.

Ronaldo'nun İngiliz deviyle yaşadığı ayrılığın ardından Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'a transfer olacağı öne sürülmüştü.

İspanyol basınından Marca'nın haberine göre; 1 Ocak'ta Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'a 2.5 yıllık imza atacak olan ve imza karşılığında yıllık 200 milyon euro toplamda ise 500 milyon euro kazanacağı iddia edilen yıldız futbolcu, Al-Nassr'a transfer olacağı yönündeki iddiaları net bir dille yalanlayarak "Hayır, bu doğru değil" ifadelerini kullanmıştı.

'RÜYA SONA ERDİ' DİYEREK DUYURDU

Dünya Kupası'nın çeyrek finalinde Portekiz'in Fas'a 1-0 yenilerek elenmesinin ardından gözler, Portekiz'in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'ya çevrildi. SDosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Ronaldo, kariyerindeki en büyük hayalinin Dünya Kupası kazanmak olduğunu ancak bu rüyanın sona erdiğini söyledi.

Ronaldo'dan Dünya Kupası'na veda mesajı: Ne yazık ki rüya sona erdi

'MÜCADELEYE ASLA SIRTIMI DÖNMEDİM'

Ronaldo paylaşımında "Portekiz'le Dünya Kupası kazanmak kariyerimdeki en büyük ve en tutkulu hayalimdi. Bunun için savaştım, mücadele ettim. 16 yıl boyunca 5 Dünya Kupası'nda forma giydim. Her zaman büyük oyuncularla birlikte oldum ve milyonlarca Portekizli tarafından desteklendim. Sahada her şeyimi verdim. Mücadeleye asla sırtımı dönmedim ve bu hayalimden asla vazgeçmedim" ifadelerini kullandı.

Manchester United'ın sözleşmesini feshettiği 37 yaşındaki Ronaldo futbol tarihine geçti: Messi'yi geride bıraktı!

'RÜYA SÜRDÜĞÜ SÜRECE GÜZELDİ'

Portekiz'i ve kendisini destekleyen herkese teşekkür eden yıldız futbolcu, "Ne yazık ki dün bu rüya sona erdi. Çok şey söylendi, çok şey yazıldı, çok şey spekülasyon yapıldı ama benim Portekiz'e olan bağlılığım bir an olsun değişmedi. Her zaman hedef için mücadele ettim, takım arkadaşlarıma ve ülkeme asla sırtımı dönmedim. Şimdilik söylenecek fazla bir şey yok. Rüya sürdüğü sürece güzeldi. Zamanın iyi bir danışman olacağını ve herkesin kendi sonuçlarını çıkarmasına izin vereceğini umalım" dedi.

Ronaldo'nun bu paylaşımı 'Milli takımı bıraktı' şeklinde yorumlandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN