Ronaldo'nun yeni teknik direktöründen skandal açıklama! Ronaldo'ya resmen hakaret etti! Dünya bu açıklamayı konuşuyor!

Ronaldo'nun yeni teknik direktöründen skandal açıklama! Ronaldo'ya resmen hakaret etti! Dünya bu açıklamayı konuşuyor!

Yıllık 200 milyon dolar karşılığında Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr ile 2.5 yıllık sözleşme imzalayan Ronaldo'nun 2015 yılında verdiği bir röportajda Orta Doğu'ya transfer olan futbolcuları eleştirmesi sosyal medyada tepki toplarken Portekizli golcünün yeni teknik adamından skandal açıklamalar geldi. Golcü futbolcunun yeni teknik adamı Rudi Garcia'nın açıklamaları "Ronaldo'ya resmen hakaret etti" şeklinde yorumlandı.

2022 Dünya Kupası'nda 'kulüpsüz tek oyuncu' olarak kayıtlara geçen Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı. Söz konusu anlaşma sonrasında, Ronaldo'nun yıllar önce verdiği bir röportajda Orta Doğu'ya transfer olan futbolcuları hedef alan açıklamaları sosyal medyada gündem olurken golcü futbolcunun yeni teknik direktöründen skandal açıklamalar geldi.

37 yaşındaki Portekizli dünya yıldızı Ronaldo'nun yeni durağının hangi takım olacağı bir süredir merak konusuydu. Formunu korumak için bir süredir eski takımı, İspanyol devi Real Madrid'in Valdebebas'taki tesislerinde antrenmanlara çıkmaya başlayan Ronaldo'nun Real Madrid'e imza atacağı ve futbolu da İspanyol devinde bırakacağı öne sürülmüştü.

Ancak Portekizli yıldız, Arabistan temsilcisi Al-Nassr'a 2.5 yıllık imzayı attı. Cristiano Ronaldo imzanın ardından yaptığı açıklamada, “Farklı bir ülkede yaşayacağım bu deneyim için sabırsızlanıyorum. Al Nassr’ın vizyonu heyecan verici ve fazlasıyla etkileyici. Bir an önce takım arkadaşlarımın arasına katılmak için can atıyorum” ifadelerini kullandı.

YILLAR ÖNCEKİ AÇIKLAMALARI TEPKİ TOPLADI

Ronaldo'nun Al-Nassr'a transferinin resmi olarak açıklanmasının hemen ardından ise Portekizli golcünün 2015 yılında Britanya'nın ITV televizyonuna konuk olduğu programdaki açıklamaları sosyal medyada gündem oldu.

Cristiano Ronaldo yeni takımını buldu! Çılgın ücret…

ORTA DOĞU'YA TRANSFER OLAN FUTBOLCULARI ELEŞTİRMİŞTİ

Bazı sosyal medya kullanıcıları Ronaldo'nun söz konusu programda yaptığı "Kariyerimi zirvede ve onurlu bir şekilde bitirmek istiyorum, diğer futbolcuların yaptığı gibi Katar veya Dubai'de oynamak istemiyorum. Bu ABD, Katar veya Dubai'de oynamanın kötü olduğu anlamına gelmiyor. Ben sadece kendimi orada görmüyorum" açıklamalarını hatırlatarak golcü futbolcu ile dalga geçerken Ronaldo'nun yeni teknik direktörü Rudi Garcia'nın açıklamaları herkesi hayrete düşürdü.

Suudi ekibiyle yıllık 200 milyon dolar karşılığında 2.5 yıllık sözleşme imzalayan Ronaldo yeni macerasına hazırlanırken yeni hocası Rudi Garcia'nın şakasına alet oldu.

Lyon'un yeni teknik direktörü Rudi Garcia oldu | Goal.com Türkçe

'ÖNCE MESSİ'Yİ İSTEDİM'

Al Nassr'ı çalıştıran Fransız teknik direktör Rudi Garcia'ya basın toplantısında Ronaldo'nun transferiyle ilgili düşüncesi soruldu.

58 yaşındaki Fransız teknik adam, kendisine yöneltilen soruya verdiği yanıtla herkesi hayrete düşürdü. Garcia, "Ronaldo mu? Önce Messi'yi istedim, onu Doha'dan direkt buraya getirmek istedim" ifadelerini kullandı.

Garcia'nın bu açıklaması sosyal medyadaki bazı kullanıcılar tarafından "Ronaldo'ya resmen hakaret etti" şeklinde yorumlandı.

5944852.jpg​​​​​​​

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN