Sacha Boey tüm zamanların rekorunu kıracak! Dünya devinden rekor teklif: Erden Timur kasayı dolduracak

Sacha Boey tüm zamanların rekorunu kıracak! Dünya devinden rekor teklif: Erden Timur kasayı dolduracak

Şampiyonlar Ligi'nde Alman devi Bayern Münih karşısında göstermiş olduğu başarılı performansıyla göz dolduran Galatasaray'ın yıldızı Sacha Boey, dev kulüplerin radarında. Hem ligdeki performansıyla hem de Şampiyonlar Ligi'ndeki üst düzey performansı ile dikkatleri üzerine çeken Sacha Boey, İtalya yolcusu. İtalya devi gözü kararttı. Sacha Boey tüm zamanların rekorunu kıracak! Dünya devinden rekor teklif. Galatasaray'ın kasası dolup taşacak! İşte detaylar haberimizde...

Galatasaray Avrupa'da göstermiş olduğu başarılı performansı ile ilgileri üzerine çekiyor. Özellikle defanstaki kritik müdahaleleri ile dev kulüplerin radarında olan Sacha Boey'in durumu merak konusu oldu. Gelen son dakika transfer haberi ise camiayı heyecana boğdu. Sacha Boey tüm zamanların rekorunu kıracak! Milliyet gazetesinin haberine göre İnter, Sacha Boey için 25 milyon euroyu gözden çıkardı.

TÜM ZAMANLARIN TRANSFER REKORU GELİYOR

Milliyet gazetesinin haberine göre İnter, Sacha Boey için 25 milyon euroyu gözden çıkardı. Transferin söz konusu rakama gerçekleşmesi halinde Boey, en yüksek bedelli transfer satışı olarak futbol tarihine geçecek.

DÜNYA DEVİ GÖZÜNÜ KARARTTI... 25 MİLYON EUROYU GÖZDEN ÇIKARDI

Bonservis bedeli üzerinden en yüksek futbolcu satışını Beşiktaş gerçekleştirdi. Siyah- Beyazlılar Cenk Tosun transferi için Everton’dan 22.5 milyon euro kazandı. Fenerbahçe, Elvir Baljic’i 21 milyon euro,Vedat Muriqi’yi 21 milyon euro, Arda Güler’i 20 milyon euro bedelle sattı. Galatasaray’ın en yüksek bonservis bedeli aldığı futbolcu ise 16 milyon euro ilr Ndiaye oldu.

sacha-boey-tum-zamanlarin-rekorunu-kiracak-dunya-devinden-rekor-teklif-erden-timur-kasayi-dolduracak.jpg

Eğer bu trasnfer gerçekleşirse Galatasaray'ın kasası iyi dolacak. Bu şekilde sarı-kırmızılı ekibin borçları hafiflemiş olacak.

AVRUPA'NIN EN İYİSİ

Galatasaray'ın başarılı ismi Sacha Boey aynı zamanda 2023 yılına tam anlamıyla damga vurdu. Boey Süper Lig'in yanı sıra Avrupa'nın da en iyisi konumunda... 2023 yılında Avrupa'da tüm bekler arasında;

  • En çok rakipten top kazanan
  • En çok pas arası yapan
  • En çok ikili mücadele kazanan
  • En çok hücum bindirmesi yapan oyuncu konumunda...

sacha-boey-tum-zamanlarin-rekorunu-kiracak-dunya-devinden-rekor-teklif-erden-timur-kasayi-dolduracak-1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN