Sahasında Gençlerbirliği'ni ağırlayan Trabzonspor rakibiyle 2-2 berabere kaldı

Sahasında Gençlerbirliği'ni ağırlayan Trabzonspor rakibiyle 2-2 berabere kaldı

Trabzonspor, Süper Lig'in 4’üncü haftasında sahasında konuk ettiği Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kaldı.

 

Bordo mavililer bu sonuçla puanını 6'ya yükseltirken, konuk ekip ise ligin dördüncü haftasında ilk puanını hanesine yazdırdı. 

ABDÜLKADİR, EKUBAN, YUSUF UNUTULMADI

Trabzonspor'da Novak'ın 17'nci dakikada attığı gol sonrası bordo mavili futbolcular saha kenarına koşarak hafta içi sakatlanan oyuncular Yusuf, Abdülkadir ve Ekuban'ın adlarının yazılı olduğu forma ile birlikte gol sevincini kutlayıp sakatlanan takım arkadaşlarına moral verdi.

FERNANDES DEVAM EDEMEDİ
Trabzonspor'da 41'inci dakikada oyun devam ederken kendini yere bırakan Fernandes'in tedavisi yapıldıktan sonra yaklaşık bir dakika kendini denedi ancak daha sonra tekrar kendini yere bıraktı. Kasığını tutan savunma oyuncusu sedye ile sahayı terke derken, 44'üncü dakikada yerine oyuna Hüseyin Türkmen dahil oldu.

STURRIDGE VE FIRATCAN İLK KEZ

Trabzonspor'da Gençlerbirliği karşılaşmasının 70'nci dakikasında Avdijaj'ın yerine oyuna giren Sturridge ile 86'ncı dakikasında Abdulkadir Parmak'ın yerine oyuna dahil olan Fıratcan Üzüm bordo mavili forma ile ilk resmi maçlarına çıktılar.

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN