Şampiyonlar Ligi'nin yayıncı kuruluşu resmen değişti! Futbolseverleri heyecanlandıran haber! Maçlar artık şifresiz...

Şampiyonlar Ligi'nin yayıncı kuruluşu resmen değişti! Futbolseverleri heyecanlandıran haber! Maçlar artık şifresiz...

Avrupa futbolunun bir numaralı organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi'nin yayıncı kuruluşu resmen değişti. Devler Ligi, artık şifresiz olarak futbolseverlerle buluşacak.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu online dizi ve film platformu Exxen'de 2021 yılından bu yana izleyiciyle buluşan Şampiyonlar Ligi'nin yeni yayıncı kuruluşu belli oldu. Devler Ligi'nin yeni adresi futbolseverleri heyecanlandırdı.

2021 yılından bu yana Exxen'de izleyiciyle buluşan UEFA Şampiyonlar Ligi'nin yeni adresi belli oldu. UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçları 3 sezon boyunca TRT kanalları ve TRT dijital platformu tabii’de yayınlanacak. Türk takımlarının karşılaşmalarının şifresiz olarak TRT 1 ve TRT Spor ekranlarında izleyiciyle buluşacağı öğrenildi.

Şampiyonlar Ligi son olarak 2015-2018 yılları arasında TRT ekranlarında izleyiciyle buluşmuştu. Alınan bu karar sonucunda Devler Ligi, 6 yıl aradan sonra TRT ekranlarına geri dönmüş oldu.

Devler Ligi'nin mevcut yayıncı kuruluşu Exxen, son dönemde yapılan zamlar nedeniyle vatandaşların tepkisini toplamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN