Şampiyonluk yolunda Galatasaray'a ağır darbe! Zaniolo rekor ücretle dünya devinin yolunu tuttu

Şampiyonluk yolunda Galatasaray'a ağır darbe! Zaniolo rekor ücretle dünya devinin yolunu tuttu

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Nicolo Zaniolo hakkında transfer piyasasında çarpıcı bir gelişme meydana geldi. Önceki sezon 15 milyon euro karşılığında alınan Zaniolo, Avrupa'ya rekor bir bedel ile gitmeye hazırlanıyor. İşte ayrıntılar...

Galatasaray'ın değerli oyuncusu Nicolo Zaniolo, transferde süpriz bir transfer ile karşı karşıya. Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'ın, İtalyan yetenek Zaniolo'yu rekor transfer ücreti ile kendi kadrosuna dahil etmeye çalıştığı öne sürülüyor.

NICOLO ZANIOLO, 15 MİLYON EUROYA TRANSFER EDİLDİ

Galatasaray, önceki dönemlerde transferin parlak yıldızlarından biri olan Roma'dan Nicolo Zaniolo'yu büyük bir şokla kadrosuna kattı. Sarı-kırmızılılar, İtalyan ekibi için bu yetenekli oyuncuya 15 milyon euro ödeme yaptılar.

TALİPLERİ SIRAYA GİRDİ

Zaniolo, geldiği andan itibaren sergileydiği çarpıcı oyun ile büyük takdir topladı. Avrupa takımları için Zaniolo bir cazibe merkezi haline geldi. Diğer taraftan, astronomik transferlerle adını duyuran Suudi Arabistan Ligi'nden de İtalyan yıldıza yönelik bir ilgi söz konusu.

2.jpg

TRANSFERİ AÇIKLADILAR

İngiltere basınında çıkan haberlere göre; Premier Lig'den Newcastle United, Nicolo Zaniolo'yu bünyesine katmaya niyetli. İngiliz takımı, İtalyan yıldızın serbest kalma bedeli olan 35 milyon euroyu ödeyerek transferi sonlandırmayı planlıyor.

TARİHE DAMGA VURACAK REKOR RAKAM

Eğer Nicolo Zaniolo'nun transferi 35 milyon euro karşılığında gerçekleşirse, bu hem Galatasaray tarihinde hem de Süper Lig tarihinde en yüksek transfer satışı olarak kaydedilecek.

GEÇEN SEZONKİ GÖRKEMLİ PERFORMANS

Geçtiğimiz sezon Galatasaray forması altında ligin ikinci yarısında 11 resmi maçta forma giyen Zaniolo, bu karşılaşmaların 3'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplamda 415 dakika sahada kalan 24 yaşındaki İtalyan yıldız, 5 gol ve 1 asist ile skora etkileyici bir şekilde katkıda bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN