Şenol Güneş: İlk defa korktuğumu hissettim

Şenol Güneş: İlk defa korktuğumu hissettim

Süper Lig'in 12. haftasında yeniden başına geçtiği Beşiktaş'ta 5-2'lik galibiyet alan teknik direktör Şenol Güneş, "Taraftara karşı korkum vardı. 'Gelsem mi gelmesem mi' diye düşünüyordum. İlk defa korktuğumu hissettim çünkü bu sevgiyi kaybeder miyim diye endişelendim" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında Ümraniyespor'u ağırlayan Beşiktaş karşılaşmadan 5-2 galip ayrıldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Güneş, galibiyetle başlamanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, çok fazla çalışacaklarını vurguladı.

"Oyun olarak arzu ettiğim takım bu değil. Eksiklerimiz var" diyen Güneş, "Geçmişte olan hocalar da katkı yaptılar. Burada bir takım var. Bu maçı kazanmak işin bittiğini değil yeni başladığını gösteriyor. Olağanüstü çalışacağız, bunun için aklım da enerjim de var" diye konuştu.

"İLK DEFA KORKTUĞUMU HİSSETTİM"

'Taraftarın sevgisi'yle ilgili de konuşan Güneş, "Hiçbir parayla bunu satın alamazsınız. Bunu size gösteriyorlarsa borçlu hissedersiniz. Adım çok geçiyordu, akşam üstü başkan çağırdı, gittim. Taraftara karşı korkum vardı. 'Gelsem mi gelmesem mi' diye düşünüyordum. İlk defa korktuğumu hissettim çünkü bu sevgiyi kaybeder miyim diye endişelendim. Aşk hevesin geçene kadar, sevda nefesin bitene kadar. Trabzon'da da bunu yaşadım. Beşiktaş'ı da seviyorum. İki tane olmaz diyorlar. Profesyonellikle cehaletin ayrı olduğunu bilmeyenler bunun böyle değerlendiriyorlar" şeklinde konuştu.

"İLK YARIDA DÜŞTÜK"

Güneş sözlerini şöyle sürdürdü:

Pas çalışmalarını daha fazla yapmamız lazım. Pasla oyun hareketliliği seyirciyi de hareketlendirir, hücum zenginliğini de arttırır. İlk yarıda düştük bugün. Fiziksel bir sıkıntı var. Pas yapan takım yorulmaz. Kovalayan takım yorulur. Yanlış baskılarla yorulduk. Oyunu sizin yönetmeniz gerekiyor. Oyunda fiziksel olarak düşen oyuncular vardı. Erken form tutmak erken düşüşe de sebep olabiliyor. Duran toplarda adam markajı mı alan markajı mı diye oyuncuların fikirlerini aldım. Düşündüklerini yaptım. Ben de yeniyim, onların da alışkanlıkları var.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN