Serdar Ali Çelikler Fenerbahçe'den kovulacak tek ismi açıkladı: Başka çare yok

Serdar Ali Çelikler Fenerbahçe'den kovulacak tek ismi açıkladı: Başka çare yok

Fenerbahçe’nin Göztepe deplasmanında yaşadığı 0-0’lık beraberlik sonrası Serdar Ali Çelikler’den çarpıcı sözler geldi. Çelikler, “Ya Mourinho’yu kovacak ya da 400 milyon Euro’luk takım kuracak” diyerek iki radikal senaryoyu gündeme taşıdı. Ancak asıl bomba çıkışı, “Fenerbahçe’den kovulması gereken tek isim Serdar Ali Çelikler’dir” sözleri oldu.

Fenerbahçe'nin Göztepe deplasmanında aldığı 0-0'lık beraberlik, futbol gündemine bomba gibi düştü. Ünlü spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler, yaşanan puan kaybı sonrası Fenerbahçe'nin geleceğine dair iki radikal senaryoyu masaya yatırdı. Çelikler'in sözleri, sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi.

serdar-ali-celikler-fenerbahceden-kovulacak-tek-ismi-acikladi-baska-care-yok-0

"FENERBAHÇE BİR KARAR VERECEK: MOURİNHO'YU KOVACAK YA DA..."

Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçe'nin bu sezon nasıl bir yol izleyeceğine dair keskin bir değerlendirme yaptı. Çelikler, "Fenerbahçe bir karar verecek. Ya Mourinho'yu kovacak ve eldeki kadroya uygun bir teknik direktör getirecek ya da top tutacak bir santrafor (Sörloth'u mesela), bir tane 6 numara ve üçlü oynayacaksa bir stoper alıp 400 milyon Euro'luk takım yapacak" dedi. Bu iki seçenek dışında başka bir yolun olmadığını vurgulayan Çelikler, Fenerbahçe'nin ya mevcut kadroya uygun bir hoca bulması gerektiğini ya da Mourinho'nun istediği transferleri yaparak maliyeti yükseltmesi gerektiğini belirtti.

"FENERBAHÇE'DEN KOVULMASI GEREKEN TEK İSİM..."

Çelikler, "Fenerbahçe'den kovulması gereken tek isim Serdar Ali Çelikler'dir" şeklinde ironik bir yorumda bulundu. Bu beklenmedik çıkışıyla sosyal medyada gündem olan Çelikler, programdaki diğer yorumcuları ve izleyicileri şaşırttı. Bu açıklama, Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrası yaşanan tartışmaların ne kadar hararetli olduğunu bir kez daha gösterdi. Çelikler'in bu "kovulma" çıkışı, mevcut kadro ve teknik direktör arasındaki uyumsuzluğa dikkat çeken derin bir eleştiri olarak yorumlandı.

serdar-ali-celikler-fenerbahceden-kovulacak-tek-ismi-acikladi-baska-care-yok-jpg-1

YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN