Teknik direktör ve usta yorumcu Sergen Yalçın, katıldığı KAFA Sports programında Fenerbahçe üzerine yaptığı değerlendirmelerle yine çok konuşulacak bir çıkışa imza attı. Programda Fenerbahçe'nin en formda ve etkili oyuncuları tartışılırken, Yalçın'dan beklenmedik bir isim geldi.
"FENERBAHÇE'NİN EN İYİ OYUNCUSU KİM?" SORUSUNA ŞOK YANIT: OĞUZ AYDIN!
Program sunucusunun "Fenerbahçe'nin en iyi oyuncusu kim?" sorusu üzerine Sergen Yalçın, bir an duraksamadan ve oldukça iddialı bir şekilde, "Fenerbahçe'nin en iyi oyuncusu kim biliyor musun? Oğuz Aydın!" yanıtını verdi. Bu cevap stüdyoda şaşkınlık yaratırken, Yalçın sözlerinin arkasında durarak, "Bak Fenerbahçe'nin en iyi oyuncusu Oğuz Aydın. Kesin, bak bunu da şimdi söyleyeyim, o çocuk Avrupa'ya gider. Bu dediğimi de unutmayın," ifadeleriyle iddiasını pekiştirdi.
Yalçın'ın, Fenerbahçe kadrosundaki yıldızlar yerine, Alanyaspor'da forma giyen ve bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken genç kanat oyuncusu Oğuz Aydın'ı işaret etmesi, sosyal medyada ve spor kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

DİĞER OYUNCULAR HAKKINDA YORUMLAR VE "14 HAFTA" TARTIŞMASI
Programdaki diğer yorumcu, Kostić ve Amrabat gibi isimleri beğenirken, Yalçın da bu oyunculara ve diğerlerine değindi. Özellikle Kostić ve stoper Škriniar'ın çok formda olduğunu belirten Yalçın, "O ikisi Fenerbahçe'nin bence en formda oyuncuları, bir de Škriniar'la o... Üçü inanılmaz formda," dedi. Ayrıca son dönemdeki performansıyla öne çıkan Mert Müldür'ü de beğendiğini, hem milli takımda hem de Fenerbahçe'de iyi oynadığını ekledi.
Yalçın'ın Oğuz Aydın çıkışının ardından stüdyodaki diğer yorumcunun, "Oğuz Aydın'ı oynatmak için kaç hafta bekledi hoca?" veya benzeri bir oyuncu için "14 hafta bekledi" şeklindeki yorumu ise, oyuncuların takıma adaptasyonu veya forma şansı bulma süreleri üzerine kısa bir tartışma yarattı. Ancak Yalçın'ın odağı netti: Ona göre mevcut performansıyla Oğuz Aydın, Fenerbahçe seviyesinde ve hatta takımın en iyisi olabilecek potansiyelde bir oyuncu.
