Sosyal medya bu olayla çalkalanıyor! Eski imam Süper Lig ekibinin yeni başkanı oldu: Ayırdığı bütçe ise ağızları açık bıraktı

Sosyal medya bu olayla çalkalanıyor! Eski imam Süper Lig ekibinin yeni başkanı oldu: Ayırdığı bütçe ise ağızları açık bıraktı

Katar'da düzenlenen dünya kupası arası Süper Lig'e ara verilmişti. Arada hem takımı hem de yöntemi güçlendirmek isteyen Kayserispor'un yeni başkanı belli oldu. Yeni başkanın mesleği ise herkesi şoke etti. Eski imam kulüp sahibi oldu. Sosyal medyada viral olan konu hakkında tartışmalar devam ediyor. İşte detaylar...

Dünya Kupası arasını iyi geçirmek isteyen Kayserispor hem kadrosunu hem de yönetim kısmını güçlendirmek için kritik bir adım attı. Yeni başkanını belirlemek için seçime giden Kayserispor yönetimi öyle bir başkan seçti ki duyanların ağzı açık kaldı. Eski imam Süper Lig'de kulüp sahibi oldu. İsmi duyan herkes şok geçiriyor.

ESKİ İMAM KULÜBÜN BAŞINA GEÇTİ

Süper Lig'in köklü takımlarından Kayserispor'da başkan Berna Gözbaşı dönemi sona erdi. Sarı-kırmızılı ekibin yeni başkanı ise belli oldu. İsmi duyanlar şok geçiriyor. Daha önce de kulüpte görev alan Hunat Camii eski imamı Ali Çamlı oldu.

mjjm-1.jpg

795 MİLYON TL BORCU BULUNUYOR

Dünya Kupası arasında seçime giden Kayserispor'da yeni başkan belli oldu. Kadir Has Kongre ve Kültür Merkezi"nde yapılan Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda kulübün borcunun toplamda 795 milyon TL olduğu açıklandı. Daha önce Kayserispor'da asbaşkanlık görevinde bulunan Ali Çamlı, Süper Lig ekibinin yeni başkanı oldu.

nhnh-1.jpg

Eski imamın Kayserispor kulübünün başına geçmesi ise sosyal medyada gündem oldu. Çoğu kullanıcı imamın bu kadar borcu nasıl üstlendiğini sorgulamaya başladı. Kulüpten henüz resmi bir açıklama gelmedi.

SEÇİME NASIL GİDİLDİ?

Süper Lig'in 14. haftasında Konyaspor'a 2-1 mağlup oldukları maçın ardından Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, "Bu kulüp yaşasın diye elimden gelen bütün imkanları sundum ama artık gelinen bu noktada benim kulüp için yapabileceğim çok bir şey kalmadı." ifadelerini kullanmış ve daha sonra olağanüstü seçimli genel kurul kararı alınmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN