Tarihinin en başarısız dönemini yaşayan Beşiktaş'ta Mustafa Sandal Burak Yılmaz'ı hedef aldı! Olay yaratacak açıklama

Tarihinin en başarısız dönemini yaşayan Beşiktaş'ta Mustafa Sandal Burak Yılmaz'ı hedef aldı! Olay yaratacak açıklama

Avrupa kupalarının grup aşamalarında deplasmanda oynadığı son sekiz maçı kazanamayan Beşiktaş, dün akşam deplasmanda Bodø/Glimt'e 3-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, siyah-beyazlı ekibin teknik adamı Burak Yılmaz'a sert sözlerle yüklendi.

Şenol Güneş'in istifa ettiği günden bu yana Süper Lig'de ve Avrupa'da galibiyet yüzü göremeyen Beşiktaş, dün akşam UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 3. hafta karşılaşmasında deplasmanda Norveç ekibi Bodø/Glimt ile karşı karşıya geldi. Sahadan 1-3 yenilgi ile ayrılan siyah-beyazlı takım taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Bu sezon Süper Lig'de ve Avrupa'da beklentilerin altında kalan Beşiktaş'ta kötü günler devam ediyor. Dün akşam deplasmanda Bodø/Glimt ile karşılaşan Beşiktaş, rakibine 1-3 mağlup olarak gruptan çıkma şansını mücizelere bıraktı.

Kartal, Bodø/Glimt deplasmanından eli boş dönerek Avrupa kupalarının grup aşamalarında deplasmanda oynadığı son sekiz maçı kazanamadı ve kulüp tarihinin en uzun galibiyet hasretini yaşadı.

Karşılaşmanın ardından sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, siyah-beyazlı ekibin genç teknik adamı Burak Yılmaz'ı hedef aldı.

Beşiktaşlı olduğunu her fırsatta dile getiren ünlü şarkıcı, genç teknik adama sert sözlerle yüklendi. Sandal açıklamasında "Şenol hocanın yardımcısı olarak takımla beraber olmak ile takımın başında olmak bambaşka şeyler. Burak Yılmaz bu ince detayı kaçırmış olmalı ki, Şenol hoca deneyimindeki birinin ayrılma kararı sonrasında kendisinin takımda kalması Beşiktaş'a hizmetten çok, zarar verdi. Kısacası; Büyü de Gel Çocuk, Büyü de Gel!" ifadelerine yer verdi.

Burak Yılmaz'ın Mustafa Sandal'ın bu sözlerine nasıl bir karşılık vereceği ise şimdiden merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN