TFF Başkanı Büyükekşi'den skandal soru! “Sen Galatasaray’da oynamış mıydın?”

TFF Başkanı Büyükekşi'den skandal soru! “Sen Galatasaray’da oynamış mıydın?”

Son dönemde tartışılan isim olan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Galatasaray'ın eski futbolcusuna sorduğu soruyla tepki topladı. Büyükekşi'nin açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu.

Son olarak Hatayspor'da yardımcı antrenör olarak görev yapan ve 2022 yılının Mayıs ayında Akdeniz ekibinden ayrılan futbol adamı Gökhan Zan, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi ile arasında geçen konuşmayı canlı yayında anlatarak dikkatleri üzerine çekti. TFF Başkanı Büyükekşi'nin Zan'a sorduğu soru tepki çekerken yaşananlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Youtube'de yayın yapan SkySpor kanalında yaptığı yorumlarla adından söz ettiren Gökhan Zan, TFF Başkanı ile arasında geçen konuşma hakkında "Başkanın odasına gittik, sohbet ediyoruz. 6 yıl Beşiktaş'ta artı Gaziantepspor'da kiralık olmak üzere... 6 yılda Galatasaray'da oynadım. Futbol Federasyonu Başkanının bana dediği cümle; 'Galatasaray'da oynadın mı?' Düşünebiliyor musun. Kusura bakma sevgili başkan ama yanındaki başkan yardımcısı 'Galatasaray'da çeyrek final oynadı. Kupalar kazandı. Bir sürü şampiyonluk kazandı. Tabi Galatasaray'da oynadı dedi' Bildiğim kadarıyla Mehmet Büyükekşi Galatasaraylı galiba." açıklamasında bulundu.

Daha sonrasında sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Zan, "Ülkemin ayyıldızlı formasını gururla temsil etmiş, Euro 2008 yarı final başarısı göstermiş, Beşiktaş ve Galatasaray gibi ülkemizin iki güzide takımında görev almış ve sayısızca kupalar kazanmış birisi olarak, TFF Başkanı Sayın Mehmet Büyükekşi’nin benim Galatasaray’da oynadığımı bilmemesi, bulunduğu makamı tartışma konusu yapmıştır…" dedi.

Yaşananlar kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine otururken Büyükekşi'nin Zan'a sorduğu soru, futbolseverlerin tepkisini çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN